Subsidie

subsidie-energie-besparing-eigen-huis.jpg

Tijdelijke verhoging subsidie bedragen SEEH

We leven momenteel in onzekere tijden. Daarom heeft Minister Ollongren van Binnenlandse zaken en Koninkrijkrelaties (BZK)  de subsidiebedragen tijdelijk verhoogt. Particuliere woningeigenaren en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s)  komt de regering op deze manier tegemoet. Dit zal gebeuren wanneer ze investeren bij de verduurzaming van hun woning.  De subsidiebedragen worden tijdelijk verhoogt voor beide regelingen van de Subsidie energiebesparing eigen huis (SEEH).

Het betreft een tijdelijke verhoging van 10% tot ongeveer 30% van de investeringskosten. De minister wil hiermee woningeigenaren extra financieel ondersteunen zodat zij verduurzamingsplannen kunnen uitvoeren.

SEEH voor particuliere woningeigenaren:

Particuliere woningeigenaren die minimaal 2 isolatiemaatregelen laten uitvoeren en betalen tussen 1 juni 2020 en 31 december 2020 komen in aanmerking voor een verhoogd subsidiebedrag.

SEEH voor VvE:

VvE’s die na 1 juni 2020 een aanvraag voor energiebesparende maatregelen indienen, krijgen subsidie met het verhoogde tarief. Dit omdat de VvE’s hun aanvraag indienen vóór de verbetering van hun gebouw. Belangrijk is ook dat aanvragen uiterlijk op 31 december 2020 worden ingediend om in aanmerking te komen voor deze subsidieverhoging. De overige voorwaarden blijven voor beide SEEH-subsidieregelingen ongewijzigd. Lees hier meer over de SEEH.

Dus heb je plannen? Wacht niet te lang. Neem contact op met onze verkoop afdeling. Ze weten meer te vertellen over de subsidie regeling en kunnen adviseren bij het verduurzamen van de woning.

voordeur houtmotief

Over ons

Wij nemen graag de tijd voor u met een goed en eerlijk advies. Voor een bezoek aan onze showroom werken wij altijd op afspraak. Bel of mail ons voor het maken van een adviesgesprek met een van onze verkoop adviseurs. Wij zijn open van woensdag t/m zaterdag.

Nieuws