Somfy

Een veilig huis, bedien uw huis, waar u ook bent met de Somfy TaHoma huisautomatisering. Gemak en veiligheid! Door het verder automatiseren van uw elektrische zonwering, rolluiken, raamdecoratie, lichten en gordijnen, zullen deze vanzelf vaker en effectiever gebruikt worden waar u de voordelen van zult plukken. Somfy noemt dit Actieve Zonwering.

Somfy producten

De temperatuursensor

Wanneer op zomerdagen de zon achter de wolken zit, kan de temperatuur in huis toch sterk oplopen. Bijvoorbeeld in een serre, woonkamer of slaapkamer is dat aan het eind van de dag onplezierig.

De windsensor

Gaat het plots hard waaien en u bent op dat moment niet thuis? Geen zorgen, de windsensor stuurt het schermautomatisch op tijd naar binnen ter voorkoming van schade aan de zonwering of gevel.

De tijdklok

De tijdklok is de interessante aanvulling op de Actieve zonwering, Met name voor rolluiken, binnen zonwering en verlichting. Zij sturen deze rechtstreeks aan met een druk op de knop, maar zijn ook door uzelf instelbaar. Ideaal wanneer u niet thuis bent.

Bekijk de video

Klik op onderstaande afbeelding


Projecten

Category filter:AllAdecoAluminiumGaykoGevelbekledingglas in loodHBIHoutInzetpaneelKunststofMerkNieuw- en/of AanbouwPallazzoPolytecRaamdecoratieRenovatieRensonRoyal NL116 ProfielSolarluxVleugeloverlappendVoordeurZonwering
no more posts

Over ons

Wij nemen graag de tijd voor u met een goed en eerlijk advies. Voor een bezoek aan onze showroom werken wij altijd op afspraak. Bel of mail ons voor het maken van een adviesgesprek met een van onze verkoop adviseurs. Wij zijn open van woensdag t/m zaterdag.

Nieuws