Solarlux kwaliteit partner conferentie 2020

Solarlux-Kwaliteit-partner-conferentie-e1581589306891.jpg

Solarlux kwaliteit partner conferentie

Ron Kreugel, Dennis Dekker en Henri Schreuders zijn weer helemaal bijgepraat door Solarlux. Tijdens de Solarlux kwaliteit partner conferentie 2020 werden de vernieuwde vouwwanden getoond.

De heren hebben uitleg gekreven over de ranke profielen van Solarlux en de prachtige vouwwanden en terras verkappingen. Jaarlijks geeft Solarlux deze training, waardoor onze monteurs de montage nog beter beheersen.

Ook toonde Solarlux hun nieuwe thermische geïsoleerde daksysteem sdl avalis! Welke live onthuld werd tijdens de kwaliteit partner conferentie. De sdl avalis biedt hoogste thermische isolatie, betrouwbare ventilatie en schaduw. En het ziet er optisch top modern uit en volgt de huidige architectonische trends. Kortom Solarlux gaat mee met de trends van 2020 en bouwen aan de toekomst. We hebben weer veel opgestoken.

Solarlux training
Solarlux kwaliteit partner conferentie
Solarlux profiel
Solarlux deutschland
Solarlux magazijn
Solarlux vouwwanden
Solarlux bijeenkomst
Solarlux training
solarlux sdl avalis

Over ons

Wij nemen graag de tijd voor u met een goed en eerlijk advies. Voor een bezoek aan onze showroom werken wij altijd op afspraak. Bel of mail ons voor het maken van een adviesgesprek met een van onze verkoop adviseurs. Wij zijn open van woensdag t/m zaterdag.

Nieuws