Serres & Lichtstraten

Denkit ramen en deuren denkt graag met u mee, wanneer het gaat om meer licht in uw woning door middel van een lichtstraat. Of wanneer u wensen heeft voor een serre. Wij werken voor de ruwe uitvoering van een serre met een aannemer die gespecialiseerd is in de bouwkundige voorzieningen. Heeft u al zelf een aannemer, ook prima. Gezamenlijk worden technische aansluitingen bepaald om tot een mooi eindresaltaat te komen.

Serres & Lichtstraten

Lekker veel licht

AluK daksystemen bieden een uitstekende lichtinval, geven huizen een open gevoel en verbeteren hun architectonische kwaliteiten. Onze multimodulaire oplossingen zijn warmtegeïsoleerd en zijn beschikbaar in verschillende configuraties waardoor u de flexibiliteit en keuze krijgt die u nodig heeft om een ontspannende woonruimte te creëren. Deze systemen worden vervaardigd van aluminium en zijn duurzaam, veilig en sterk!

Serres & Lichtstraten

Design kenmerken

– Het dakvlak is aan de buitenzijde voorzien van klemlijsten met vlakke of geprofileerde dekkappen

– Een uitstekende klimaatregeling binnenin de constructie

– Mogelijkheid om zadeldaken en daken met wolfseinden te creëren op alle vrije vlakken van de constructie

– Zelfdragende structuur

– Verschillende vormen en dimensies van daklichtkoepels zijn eenvoudig te realiseren

Projecten

Category filter:AllAdecoAluminiumGaykoGevelbekledingglas in loodHBIHoutInzetpaneelKunststofMerkNieuw- en/of AanbouwPallazzoPolytecRaamdecoratieRenovatieRensonRoyal NL116 ProfielSolarluxVleugeloverlappendVoordeurZonwering
no more posts

Over ons

Wij nemen graag de tijd voor u met een goed en eerlijk advies. Voor een bezoek aan onze showroom werken wij altijd op afspraak. Bel of mail ons voor het maken van een adviesgesprek met een van onze verkoop adviseurs. Wij zijn open van woensdag t/m zaterdag.

Nieuws