Moerdijk | Gemeente Moerdijk

Een hele transformatie met een hefschuifpui in Moerdijk.

In Moerdijk een indrukwekkende schuifpui van Cre-Doors geplaatst.

In het pittoreske dorp Moerdijk heeft de familie Lomeijer onlangs hun woning getransformeerd met een prachtige nieuwe hefschuifpui. Deze indrukwekkende schuifpui, afgewerkt in een stijlvolle antraciet zwart gladde folie (JetBlack) aan zowel de binnen- als

buitenzijde, vormt het hart van hun vernieuwde leefruimte.


De schuifpui biedt niet alleen een modern en elegant uiterlijk, maar maximaliseert ook het natuurlijke lichtinval, wat de hele ruimte oplicht. Om de functionaliteit en het comfort te verhogen, hebben we de schuifpui uitgerust met een Verano V550 windvast screen. Dit screen, uitgevoerd in zwart structuurlak, zorgt voor optimale bescherming tegen wind en zon, zonder afbreuk te doen aan het strakke design.


Daarnaast heeft de familie Lomeijer gekozen voor een Unilux Plisséhordeur. Deze deur combineert esthetiek en gebruiksgemak en maakt het mogelijk om in de zomermaanden volop van frisse lucht te genieten zonder ongewenste insecten binnen te laten.


Het eindresultaat is werkelijk een prachtig plaatje geworden, vooral in combinatie met de nieuwe keuken van de familie. De naadloze integratie van de hefschuifpui, windvaste screen en plisséhordeur met de moderne keuken maakt van dit huis in Moerdijk een droomplek om in te wonen.


Bent u ook op zoek naar een hoogwaardige schuifpui in

Moerdijk of omgeving? Neem dan contact met ons op. Wij helpen graag met het

realiseren van de woonwensen, van ontwerp tot installatie. info@denkit.nl


Gemaakt door

xavi

Xavi

Jasper van alphen

Jasper

persoon

Daan


Waarom Denkit ramen en deuren?

Bij Denkit Ramen en Deuren streven we naar 100% klanttevredenheid. Hier zijn enkele redenen waarom klanten keer op keer voor ons kiezen

Maatwerk en eerlijk advies

Onze ervaren experts staan klaar om het juiste advies te geven en samen met jou de beste oplossing te vinden. We begrijpen dat iedere woning uniek is, daarom leveren we maatwerk kozijnen die perfect passen bij jouw wensen en behoeften.

Vakmanschap

Ons team van professionals heeft jarenlange ervaring in het plaatsen van kunststof kozijnen. We zorgen voor een vakkundige, probleemloze installatie en een perfecte afwerking. Wij staan er om bekend dat we altijd alles netjes opruimen.

Kwaliteit en garantie

We werken uitsluitend met hoogwaardige materialen en leveren kozijnen van uitstekende kwaliteit. Daarom bieden we ook een garantie op al onze producten, zodat je verzekerd bent van langdurig plezier.

Service en nazorg

Ook na de installatie blijven we klaarstaan voor onze klanten. Mocht er iets zijn, dan zijn we snel ter plaatse om eventuele problemen op te lossen. Elk kozijn heeft een speciale QR code. Door deze te scannen, kunt u ons snel bereiken.

Gerealiseerde projecten

Meer dan 0 kozijnen geplaatst in de regio.
kunststof kozijnen Roosendaal

Kunststof kozijnen | Roosendaal |

renovatie met kunststof kozijnen made

Kunststof Kozijnen | Made |

nieuwe kozijnen zevenbergen

Nieuwe kozijnen | Zevenbergen |

nieuwe kozijnen zevenbergen

Stijlvol antraciet | Zevenbergen |

schuifpui eetkamer

Hefschuifpui | Moerdijk |

Ook het mooiste huis van de straat?

Interesse in onze producten en kwaliteit? Laat weten wat u nodig heeft en wij nemen contact met u op.

Uitstekend
Gebaseerd op 72 recensies
Ed van Halteren
Ed van Halteren
2024-05-17
Helemaal tevreden over mijn nieuwe kozijnen, die bij Denkit zijn gekocht. Geen gladde verkooppraatjes maar een eerlijk advies voor een gunstige prijs, voor hetgeen wat wordt geleverd en gemonteerd . Kwalitatief echt een hoogstaand product. Levertijd was verrassend snel, ten opzichte van een andere partij Montagepersoneel is erg vriendelijk en behulpzaam, maar vooral vakbekwaam. Het geplaatste werk is perfect afgewerkt, kortom als u nieuwe ramen en kozijnen wil aanschaffen, dan is Denkit zeker een aanrader
Suzanne Graumans
Suzanne Graumans
2024-05-13
Super geholpen in de showroom waarbij met veel geduld werd mee gedacht. Elke vraag werd per mail of telefoon snel en vriendelijk beantwoord. Op de dag van het plaatsen van de nieuwe schuifpui, keukenraam en voordeur stond er een goed op elkaar ingespeeld team klaar. Alles is kundig en netjes afgewerkt met oog voor detail maar vooral ook plezier in hun vak. Wij genieten nog elke dag van het mooie restultaat!
Ilze Schook
Ilze Schook
2024-05-01
Zeer tevreden. Aardige en kundige monteurs, prachtig resultaat en materiaal
Justin Goverde
Justin Goverde
2024-04-30
Topbedrijf met vakkundige en vriendelijke mensen.
Ingrid Van Schijndel
Ingrid Van Schijndel
2024-04-29
Wij zijn zeer tevreden met de manier van omgang tijdens verkoopproces, advies,levertijd en plaatsen van onze nieuwe kozijnen deuren en raambekleding. Fijne communicatie en vriendelijke monteurs en geen vraag was teveel. De oplevering ging keurig en alle puntjes eerst op de i gezet voordat de laatste betaling plaats moest vinden. Wij zijn erg blij met onze keuze deze renovatie door Denkit te laten uitvoeren. Bedankt
Gertrude Hanssen
Gertrude Hanssen
2024-04-03
8 kozijnen laten plaatsen. Plaatsen en afwerking zijn in goed overleg gegaan. Na enkele maanden ontstaat er lekkage. Na indienen van een online formulier was er binnen 24 uur een monteur ter beoordeling. Hierna in overleg het probleem goed opgelost. Dank jullie wel Denkit. Wat ons betreft een dikke pluim voor jullie allemaal zowel de planning als de monteurs.
Peter Bax
Peter Bax
2024-03-19
Denkit heeft ons huis voorzien van GAYKO kozijnen en het gehele proces van showroom tot aan de montage is perfect verlopen. De montagemedewerkers zorgen dat alles tot in de puntjes afgewerkt is. Vanaf nu hebben wij het #mooistehuisvandestraat 😉
Marcel Kok
Marcel Kok
2024-03-07
Een echuifpui en een keukendeur incl kozijn laten plaatsen. Dit is prima gedaan door vakkundige en aardige monteurs. Gelijk in 1x perfect. Ook de planning liep gesmeerd. Hier kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Jeroen Buyck
Jeroen Buyck
2024-02-08
14 kunststof kozijnen door Denkit laten plaatsen in ons bedrijfspand. Prima verlopen. Alle afspraken na gekomen en fijne monteurs. Echt een aanrader.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief