Kunststof kozijnen Hoeven

https://denkit.nl/wp-content/uploads/2017/09/Kunststof-kozijnen-Hoeven1.jpg
https://denkit.nl/wp-content/uploads/2017/09/Kunststof-kozijnen-Hoeven2.jpg
https://denkit.nl/wp-content/uploads/2017/09/Kunststof-kozijnen-Hoeven3.jpg

Project: Kunststof kozijnen Hoeven

Title:

Description:

Kunststof kozijnen Hoeven

https://denkit.nl/wp-content/uploads/2017/09/Kunststof-kozijnen-Hoeven1-540x540.jpg
https://denkit.nl/wp-content/uploads/2017/09/Kunststof-kozijnen-Hoeven2-540x540.jpg
https://denkit.nl/wp-content/uploads/2017/09/Kunststof-kozijnen-Hoeven3-540x540.jpg

Over het project

Renovatie in Hoeven met HBI/Rehau Kunststof kozijnen in verdiept kader afgewerkt met kwartgrijs (RAL7039) keralit wat de monteurs gepotdekseld gemonteerd hebben.

Wij werken graag mee aan de renovatie van het mooiste huis in de straat. Deze renovatie is een totale metamorfose. Naast de montage van Kunststof kozijnen werkt Denkit ook aan de binnenafwerking, isolatie en veiligheid van de woning.

Zo is er tussen de muren en het keralit hedendaags isolatie materiaal geplaatst, met een zeer hoge isolatie waarde. Daarop is een dampdoorlatende waterdichte folie gemonteerd, zodat het vocht wat op het keralit komt niet de woning in kan, maar de dampen wel de woning uitkunnen.

Het eigen ervaren montage team van Denkit ramen en deuren werkt netjes en zorgt dat het gedemonteerde materiaal op juiste wijze wordt afgevoerd. Mogelijk wordt er gewerkt met een container op locatie, zoals hier te zien in Hoeven.

Prachtig resultaat geleverd in Hoeven. Wij geven 10 jaar garantie op de kunststof kozijnen en het glas, 2 jaar garantie op raam en deurbeslag. Daarnaast bieden wij service en onderhoud contracten aan voor nog meer jaren plezier van uw kunststof kozijnen. Denkit denkt met u mee.

Over ons

Wij nemen graag de tijd voor u met een goed en eerlijk advies. Voor een bezoek aan onze showroom werken wij altijd op afspraak. Bel of mail ons voor het maken van een adviesgesprek met een van onze verkoop adviseurs. Wij zijn open van woensdag t/m zaterdag.

Nieuws