Houten deur met Glas in Lood

Denkit ramen en deuren

https://denkit.nl/wp-content/uploads/2017/09/Houten-deur-met-Glas-in-Lood1.jpg
https://denkit.nl/wp-content/uploads/2017/09/Houten-deur-met-Glas-in-Lood2.jpg
https://denkit.nl/wp-content/uploads/2017/09/Houten-deur-met-Glas-in-Lood3.jpg

Project: Houten deur met Glas in Lood

Title:

Description:

Houten deur met Glas in Lood

Denkit ramen en deuren

https://denkit.nl/wp-content/uploads/2017/09/Houten-deur-met-Glas-in-Lood1-540x540.jpg
https://denkit.nl/wp-content/uploads/2017/09/Houten-deur-met-Glas-in-Lood2-540x540.jpg
https://denkit.nl/wp-content/uploads/2017/09/Houten-deur-met-Glas-in-Lood3-540x540.jpg

Over het project

Een prachtige entree in Zevenbergen door het glas in lood wat geplaatst is in deze Houten deur. De Aluminium kozijnen en de combinatie met een houten deur en het totale Glas in Lood zorgt dat de woning zijn unieke stijl blijft houden. Het Glas in Lood is ontworpen en gemaakt door Denkit ramen en deuren.

U bent nu op onze projecten pagina, u vindt hier een klein deel van onze gerealiseerde projecten. Zowel Nieuwbouw als renovatie van uw bestaande woning met onder andere HBI Kunststof kozijnen en Keralit gevelbekleding. Wij werken graag mee aan het mooiste huis van de straat.

Deze pagina is constant in beweging, zodat wij u een juist beeld kunnen geven over de producten die wij verkopen. Zowel Kunststof kozijnen als in hout of in aluminium. Op deze manier bieden wij ideeën voor de renovatie van uw huidige woning of nieuwbouw plannen. Informeer en kom eens langs om ook de kwaliteit te voelen van de producten die wij verkopen. Denkit denkt met u mee!

Over ons

Wij nemen graag de tijd voor u met een goed en eerlijk advies. Voor een bezoek aan onze showroom werken wij altijd op afspraak. Bel of mail ons voor het maken van een adviesgesprek met een van onze verkoop adviseurs. Wij zijn open van woensdag t/m zaterdag.

Nieuws