Portfolio

Renovatie-dorpel-1200x800.jpg

Zevenbergen renovatie

Mooie renovatie van de voorgevel

Wonen in Zevenbergen

Dat ziet er weer perfect uit.

Deze woning in Zevenbergen is voorzien van nieuwe Gayko kunststof kozijnen. De monteurs hebben de tijd genomen voor de perfecte afwerking. Aan de kleine details is gedacht. Verlichting – Brievenbus – dorpels – rolluiken – screen en raamdecoratie.

Informeer naar de mogelijkheden info@denkit.nl

zandstraling-glas-1200x800.jpg

Vrijstaande woning Standdaarbuiten

Vrijstaande woning in Standdaarbuiten

Vrij wonen

Heerlijk vrij wonen in een vrijstaande woning in Standdaarbuiten.

We maken het steeds vaker mee dat pensionado in deze tijd toch niet dat appartement van hun dromen kunnen vinden. Ze maken dan de keuze hun ouderlijke huis onder handen te nemen. Bij dit vrijstaande huis in Standdaarbuiten hebben onze monteurs de kozijnen vervangen voor Gayko NL 116 Royal kunststof kozijnen. De kozijnen zijn voorzien van VEKA STYLO folie. Overal is Triple glas toegepast. Bij de keuken is er een speciale zandstraling toegepast op het glas. Dit komt terug in het interieur van de deze vrijstaande woning in Standdaarbuiten.

Naast de montage van de kunststof kozijnen door Denkit ramen | deuren, heeft MDR uit Standdaarbuiten een mooie dakkapel toegevoegd aan de woning. Wij gaan er van uit dat de bewoners nog lang kunnen genieten van hun prachtige vrijstaande woning.

Wat vinden jullie van de 3 smalle ramen in de gevel?

Informeer naar de mogelijkheden info@denkit.nl

Voordeur-kunststof-Zevenbergen-1200x1800.jpg

Zevenbergen totale verbouwing

Totale verbouwing in Zevenbergen

Kies je een klushuis?

Droom je ook van een woning die je helemaal kunt maken naar je eigen stijl en wensen. Dan is een opknaphuis misschien wel iets voor je. Je aan- en verbouwt alles zoals je het zelf wilt. Dat was bij deze woning ook aan de orde. Inmiddels is de woning in Zevenbergen prachtig verbouwd en woont de familie er helemaal naar wens.

Wij mochten mee denken met de bewoners en hebben de nieuwe kozijnen en dakkapel mogen leveren.
De grote ramen in de woonkamer geven de woning enorm veel licht. De voordeur past perfect bij de stijl van de woning. Het is een warm entree voor iedereen die binnen komt. De ruimte die ontstaan is door de geplaatste dakkapel is enorm te noemen.  Prachtig project waarbij het woongenot optimaal is.

Duurzame-woning-standdaarbuiten-1200x800.jpg

Duurzaam bouwen Standdaarbuiten

Duurzame woning

Nieuwbouw Standdaarbuiten

Nieuwbouw Standdaarbuiten

Deze vrijstaande woning in Standdaarbuiten heeft naast de duurzame Kunststof kozijnen met hoog rendementsglas nog meer toegepast om de woning energiezuinig te maken.

Duurzaam bouwen is een breed begrip. Bij duurzaam bouwen en verbouwen wordt er rekening gehouden met de effecten op het milieu. Dat moet dan zowel bij het ontwerp van een gebouw of bouwwerk gebeuren als tijdens bouw, verbouw, renovatie of sloop. Bij duurzaam bouwen gaat het ook over het gebruik van het gebouw. Bijvoorbeeld over de uitstoot van CO2 door energieverbruik voor verwarming en koeling van een gebouw. Men bekijkt de milieueffecten dus over de hele levensduur van het gebouw of bouwwerk.

Lees meer over onze kunststof kozijnen. Of neem direct contact met ons op voor het maken van een afspraak en een kijkje in onze showroom.

Wil je zelf duurzaam gaan bouwen. Bekijk deze website eens voor tips.

Brugstraat-Klundert-1200x800.jpg

Renovatie Brugstraat Klundert

Brugstraat Klundert

Het voormalige ABN Amro gebouw aan de Brugstraat Klundert, tegenover het Stadhuis van Klundert staat er weer prachtig bij. Gayko kunststof kozijnen met een staal look roede geven het appartementen complex een moderne twist.

Roosendaal-Kunststof-kozijnen-1200x800.jpg

Roosendaal

Roosendaal

Volledige renovatie met kunststof kozijnen en Keralit gevelbekleding in Roosendaal. Doen waar je goed in bent #mooistehuisvandestraat .

Prinsenbeek-1200x800.jpg

Prinsenbeek

Prinsenbeek

Boerderij in Prinsenbeek gemoderniseerd met diverse materialen. Velux dakramen, Quinline 74 hefschuifpui, Gayko kunststof kozijnen en Polytec houtlook voordeur.

Over ons

Wij nemen graag de tijd voor u met een goed en eerlijk advies. Voor een bezoek aan onze showroom werken wij altijd op afspraak. Bel of mail ons voor het maken van een adviesgesprek met een van onze verkoop adviseurs. Wij zijn open van woensdag t/m zaterdag.

Nieuws