Polyplus polyester dakgoten

De dakgoten van Polyplus hebben een authentieke uitstraling, gelijkwaardig aan traditionele met hout betimmerde zinken goten. De variaties in vormen zijn divers, en gaan van modern tot klassiek. Hiernaast een kleine collectie, vraag ons wanneer uw voorkeur er niet tussen staat.

Polyplus dakgoten

Waardevolle investering

Polyplus staat bekend om haar met glasvezel versterkte polyester, onderhoudsarme dakgoten. Deze polyester dakgoten zijn oersterk, gegarandeerd lekvrij en onderhoudsarm. Geen afbladderende verflagen, of glansverlies,

Advies op maat

Voor iedere woning is er een passende polyester dakgoot. Zowel voor nieuwbouw als bestaande bouw, voor een jaren 30 woning tot een rijtjeshuis. Wij vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor uw woning, laat vrijblijvend een adviseur langskomen voor advies en bekijk hieronder onze projecten in Polyplus.

Polyester dakgoten

Projecten

Category filter:AllAdecoAluminiumGaykoGevelbekledingglas in loodHBIHoutInzetpaneelKunststofMerkNieuw- en/of AanbouwPallazzoPolytecRaamdecoratieRenovatieRensonRoyal NL116 ProfielSolarluxVleugeloverlappendVoordeurZonwering
no more posts

Over ons

Wij nemen graag de tijd voor u met een goed en eerlijk advies. Voor een bezoek aan onze showroom werken wij altijd op afspraak. Bel of mail ons voor het maken van een adviesgesprek met een van onze verkoop adviseurs. Wij zijn open van woensdag t/m zaterdag.

Nieuws