Terrasoverkappingen

Genieten van een optimaal leef comfort ongeachte het weer, dat kan met de terrasoverkapping van Denkit ramen en deuren. Maak een afspraak met een adviseur voor meer informatie over de mogelijkheden voor een terrasoverkapping bij uw woning.

Pallazzo Veranda

Extra dimensie

Een druppeltje regen doet daar geen afbreuk aan. Verleng uw zomer! u zit heerlijk in uw tuin, zelfs in de voorzomer kan dit tot in de late uurtjes, heerlijk beschut en warm. Uw leefgenot wordt vergroot door een tweede woonkamer midden in het groen. Door het toepassen van zijwanden kunt u nog langer genieten van “outdoor living“. Denkit is dealer van Pallazzo Veranda en denkt graag met u mee als het graat om de aanbouw van een veranda.De mogelijkheden

De Pallazzo veranda daken worden gemaakt door AluK Aluminium B.V. (voorheen Blyweert) Zij leveren ons een maatwerkpakket, voor een scherpe prijs. Onze eigen montagedienst kan dit in één dag bij u plaatsen. We geven u een paar dakvoorbeelden, maar praten graag met u verder.

Renson Camargue Lamellendak

Camargue

Comfort

Genieten van een optimaal leef comfort ongeacht het weer, dat kan met de terrasoverkapping Camargue van Renson. Nieuw in ons assortiment deze stijlvolle terrasoverkapping met een vlak zonwerend en waterwerend dak, waarmee uw terras een aangename buitenplaats wordt het hele jaar door. Door middel van de eenvoudige bediening, kunt u de lamellen geruisloos kantelen en realiseert u ideale lichtinval en ventilatie in een handomdraai. Ook bij het openen van de lamellen na een regenbui zijn uw meubelen op het terras beschermd. Dit gepatenteerde lamelledak is zo ontwikkeld dat het water wordt afgevoerd via de zijkant.

Extra opties

Zijelementen van glas, u zit niet meer in de regen of wind, deze panelen kunnen eenvoudig gesloten worden, zodat u afgeschermd zit. Windvaste doekzonwering, Deze doeken zijn in wel 50 kleuren beschikbaar, u realiseert uw eigen gepersonaliseerde sfeer. Loggia schuifpanelen, perfecte oplossing voor het creëren van een schuifdeur of een schuifwand bij uw Camargue terrasoverkapping.

Op deze manier geniet u de hele dag door en het hele jaar lang van uw extra leefruimte, buitenplaats, terras.

Projecten

Category filter:AllAdecoAluminiumGaykoGevelbekledingglas in loodHBIHoutInzetpaneelKunststofMerkNieuw- en/of AanbouwPallazzoPolytecRaamdecoratieRenovatieRensonRoyal NL116 ProfielSolarluxVleugeloverlappendVoordeurZonwering
no more posts

Over ons

Wij nemen graag de tijd voor u met een goed en eerlijk advies. Voor een bezoek aan onze showroom werken wij altijd op afspraak. Bel of mail ons voor het maken van een adviesgesprek met een van onze verkoop adviseurs. Wij zijn open van woensdag t/m zaterdag.

Nieuws