Over ons:

De deur

staat altijd

open!

We laten de klanten ons beoordelen! Lees de mooiste verhalen op de over ons pagina van Denkit

Kwaliteit en service

Sinds 1994

Denkit is de afkorting van Dennis en Kittie Kinderen van Ben en José waarvoor op 11-11-1994 een eenmanszaak gestart is met de verkoop/montage van Umans ramen en later Vlieghe ramen, waar Ben Dekker beide 10 jaar vertegenwoordiger van was. De ramen werden vanuit Bosschenhoofd door Ben en Dennis op zaterdag gemonteerd.

José Dekker - Matthee was officieel oprichtster van het bedrijf en deed de boekhouding en administratie. (helaas is zij 01-09-2022 komen te overlijden aan de gevolgen van borstkanker)


Sinds 2003 heeft Dennis het stokje al overgenomen. Kittie verzorgt de website en de socials van Denkit ramen en deuren bv.

Gewoon mooi

werk maken

Maak het net zo netjes zoals je het thuis ook zou maken. Dat is wat ik tegen mijn monteurs zeg. Al bijna 30 jaar doe ik dit werk nu, eerst als monteur, daarna uitvoerder tot wat we nu hebben staan. Elke dag zijn er 15 monteurs bezig om kozijnen te plaatsen. In het verleden deden we hier ook nog rand producten bij, zoals een nieuwe dakkapel, een veranda of andere luxe overkapping. In de afgelopen jaren hebben we onze focus gelegd op enkel de montage van kunststof en aluminium kozijnen. En dat voor kleinschalige projecten zoals renovaties bij particuliere woningen, kleine nieuwbouwprojecten met aannemers zoals een aanbouw of nieuwbouwwoning.


Dat past ons het best. Flexibel kunnen werken, altijd contact met de eindgebruiker en inbreng in het eindresultaat om zo samen #hetmooistehuisvandestraat te maken.

Dennis Dekker

Eigenaar van Denkit ramen en deuren bv.

Onze trotse leveranciers

Wij werken samen met diverse leveranciers met verschillende profielen en producten

Ons team

25+ specialisten om van uw huis

het mooiste van de straat te maken

Dennis Dekker |

Eigenaar

rinie

Rinie Buijs |

Verkoop adviseur

Carmen Spaanderman- van Schilt

Carmen Spaanderman-van Schilt |

Verkoop adviseur

Andy Verkooijen |

Technisch adviseur

Minke

Minke Bevelander |

Office manager

Jasper van alphen

Jasper van Alphen |

Montage coordinator

Yvonne de Groot |

Administratie

henri

Henri Schreuders |

Uitvoerder

Ron Kreugel personeel

Ron Kreugel |

Monteur

marcel personeel

Marcel Beljaars |

Monteur

Erwin Verkooijen |

Monteur

Richard Weijts |

Monteur

xavi

Xavi de Vogt |

Monteur

+10 ZZP’ers

Aanmelden als ZZP-er bij Denkit? Zie de vacature!

Manuel

Manuel |

Monteur

Arie personeel

Arie |

Monteur

Tjaco

Tjaco|

Monteur

Patrick

Patrick|

Monteur

Jamie

Jamie |

Monteur

Peter

Peter|

Monteur

Ook het mooiste huis van de straat?

Interesse in onze producten en kwaliteit? Laat weten wat u nodig heeft en wij nemen contact met u op.

Uitstekend
Gebaseerd op 72 recensies
Ed van Halteren
Ed van Halteren
2024-05-17
Helemaal tevreden over mijn nieuwe kozijnen, die bij Denkit zijn gekocht. Geen gladde verkooppraatjes maar een eerlijk advies voor een gunstige prijs, voor hetgeen wat wordt geleverd en gemonteerd . Kwalitatief echt een hoogstaand product. Levertijd was verrassend snel, ten opzichte van een andere partij Montagepersoneel is erg vriendelijk en behulpzaam, maar vooral vakbekwaam. Het geplaatste werk is perfect afgewerkt, kortom als u nieuwe ramen en kozijnen wil aanschaffen, dan is Denkit zeker een aanrader
Suzanne Graumans
Suzanne Graumans
2024-05-13
Super geholpen in de showroom waarbij met veel geduld werd mee gedacht. Elke vraag werd per mail of telefoon snel en vriendelijk beantwoord. Op de dag van het plaatsen van de nieuwe schuifpui, keukenraam en voordeur stond er een goed op elkaar ingespeeld team klaar. Alles is kundig en netjes afgewerkt met oog voor detail maar vooral ook plezier in hun vak. Wij genieten nog elke dag van het mooie restultaat!
Ilze Schook
Ilze Schook
2024-05-01
Zeer tevreden. Aardige en kundige monteurs, prachtig resultaat en materiaal
Justin Goverde
Justin Goverde
2024-04-30
Topbedrijf met vakkundige en vriendelijke mensen.
Ingrid Van Schijndel
Ingrid Van Schijndel
2024-04-29
Wij zijn zeer tevreden met de manier van omgang tijdens verkoopproces, advies,levertijd en plaatsen van onze nieuwe kozijnen deuren en raambekleding. Fijne communicatie en vriendelijke monteurs en geen vraag was teveel. De oplevering ging keurig en alle puntjes eerst op de i gezet voordat de laatste betaling plaats moest vinden. Wij zijn erg blij met onze keuze deze renovatie door Denkit te laten uitvoeren. Bedankt
Gertrude Hanssen
Gertrude Hanssen
2024-04-03
8 kozijnen laten plaatsen. Plaatsen en afwerking zijn in goed overleg gegaan. Na enkele maanden ontstaat er lekkage. Na indienen van een online formulier was er binnen 24 uur een monteur ter beoordeling. Hierna in overleg het probleem goed opgelost. Dank jullie wel Denkit. Wat ons betreft een dikke pluim voor jullie allemaal zowel de planning als de monteurs.
Peter Bax
Peter Bax
2024-03-19
Denkit heeft ons huis voorzien van GAYKO kozijnen en het gehele proces van showroom tot aan de montage is perfect verlopen. De montagemedewerkers zorgen dat alles tot in de puntjes afgewerkt is. Vanaf nu hebben wij het #mooistehuisvandestraat 😉
Marcel Kok
Marcel Kok
2024-03-07
Een echuifpui en een keukendeur incl kozijn laten plaatsen. Dit is prima gedaan door vakkundige en aardige monteurs. Gelijk in 1x perfect. Ook de planning liep gesmeerd. Hier kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Jeroen Buyck
Jeroen Buyck
2024-02-08
14 kunststof kozijnen door Denkit laten plaatsen in ons bedrijfspand. Prima verlopen. Alle afspraken na gekomen en fijne monteurs. Echt een aanrader.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief