Oorsprong van Denkit

Waar het allemaal begon

Denkit is de afkorting van Dennis en Kittie, kinderen van Ben en Jose Dekker, waarvoor op 11-11-1994 een eenmanszaak gestart is met de verkoop/montage van Umans ramen, waar Ben Dekker vertegenwoordiger voor was. De ramen werden vanuit Bosschenhoofd door Ben en Dennis op zaterdag gemonteerd. Lees hieronder het vervolg.


De naam Denkit

Denkit is de afkorting van Dennis en Kittie, kinderen van Ben en Jose Dekker, waarvoor op 11-11-1994 een eenmanszaak gestart is met de verkoop/montage van Umans ramen, waar Ben Dekker vertegenwoordiger voor was. De ramen werden vanuit Bosschenhoofd door Ben en Dennis op zaterdag gemonteerd. Met kwaliteitsleveranciers werden contacten gelegd, waar nu nog steeds mee wordt gewerkt en met de verdiende centen werd geïnvesteerd in gereedschap, een aanhangwagen en een montagebus. Jose behaalde in de avond uren haar boekhoud diploma en beheerde de volledige administratie.

Waar het begon

Toen in 1998 twee zeecontainers vol stonden met materiaal is in 2 jaar tijd met hulp van vrienden en familie een showroom en loods in eigen beheer opgebouwd. In 1999 werd het bedrijf omgezet naar een Besloten Vennootschap en werd de eerste échte werknemer, neef Barry, aangesteld in de montage. Voor grotere projecten werden vrienden ingehuurd, die in vakantie/na studie wat wilden bijverdienen.

Peter bleef na een vakantiebaan in 2001 bij ons hangen en kwam met zijn bouwkunde opleiding de nodige technische kennis versterken in de montage. In deze opstelling met Jose in de boekhouding, Ben als parttime verkoper en Peter en Dennis in de montage hebben we een mooie tijd gehad, maar er lagen meer kansen, dus werd de knoop doorgehakt om naar een volgende fase te gaan.

In 2003 werd de zaak overgenomen door Dennis en werden Marcel en Yvonne aan het team toegevoegd. Ben kwam fulltime bij Denkit werken, er kwam een tweede montagebus en een professioneel administratiesysteem.

Het pand bleek al snel te klein in Bosschenhoofd, waarop in 2008 werd verhuisd naar Zevenbergen. Na een kleine opknapbeurt inpandig en de bouw van een mooie showroom werden hier onze renovatiekwaliteiten mooi ten toon gesteld.

25 jaar Denkit

Nu, 25 jaar verder, hebben we een leuk, jong en vakkundig team gevormd met 10 ervaren monteurs, 3 man in de verkoop en 3 personen op kantoor, daarnaast kunnen we een beroep doen op diverse partimers en zzp ers die de pieken mee opvangen. Met de contacten van toen, wordt nu nog steeds samengewerkt, leveranciers roosters van Renson, glas van AGC en zonwering van Harol. Een familiebedrijf met vertrouwen voor de toekomst, door alle ervaringen van afgelopen 25 jaren.

Denkit Bosschenhoofd
Denkit Showroom Welkom 2

Over ons

Wij nemen graag de tijd voor u met een goed en eerlijk advies. Voor een bezoek aan onze showroom werken wij altijd op afspraak. Bel of mail ons voor het maken van een adviesgesprek met een van onze verkoop adviseurs. Wij zijn open van woensdag t/m zaterdag.

Nieuws