Offerte aanvraag

op maat

Voor een exacte offerte dient U écht even

langs te komen, er zijn zoveel mogelijkheden.

Wat kost een

kozijnrenovatie en wat kan ik verwachten van mijn offerte?

Voor een exacte offerte dient u écht even langs te komen, er zijn zoveel mogelijkheden. Onderstaande calculator geeft U wel een offerte indicatie waar U aan moet denken bij een renovatie van kunststof kozijnen. Wij helpen U graag verder, laat uw gegevens achter en Martin of Rinie nemen contact met U op.

Geef de details van

uw renovatie op

Bekijk de berekening en vraag

de globale offerte aan

Geef de voorkeur

op bij de verkoop

Wij zullen u contacteren om

eventueel extra informatie te krijgen

Plan een afspraak

in bij de verkoop

Bereken uw investering

Let op! Prijzen zijn gebaseerd op een standaard woning incl. demontage van de kozijnen, levering en montage van kwaliteitskozijnen en dit alles netjes afgewerkt door eigen personeel.

Kozijn calculator
Totaal

Meest gestelde vragen

Mag ik ook 1 raam bestellen?

Natuurlijk zijn wij ook blij met een kleine opdracht, maar vaak dienen kozijnen geplaatst te worden door 2 of 3 monteurs. Bij de plaatsing ben je al snel een dag bezig, aangezien al het gereedschap nodig is van demontage tot afwerking. Het is daarom gunstiger voor de montagekosten om minimaal 2 kozijnen gelijk te plaatsen, maar is het anders, dan zijn we alsnog blij met je aanvraag/opdracht


Komen jullie zelf de maten meten?

Ja, uiteindelijk natuurlijk wel, de maatvoering is onze verantwoordelijkheid. In de offerte fase gaat het echter allemaal wat sneller als U zelf wat maatvoering en foto’s aanlevert. Wij kunnen hiermee een prima inschatting maken van de kozijnen en de montagekosten. Zodra U ons het vertrouwen heeft gegeven, komen wij alles nameten, evt. kleuren definitief maken en de uitvoering bespreken. Hierna volgt de definitieve opdracht en de aanbetaling.


Waarom dien ik een deel vooraf te betalen?

Wij vragen een aanbetaling van 50% voor opdracht onder de € 10.000,- en vanaf € 10.000,- een aanbetaling van 25% en een 50% betaling bij levering/start montage. Dit vragen wij omdat we voor U maatwerk producten bestellen én deze producten ook een paar weken van te voren al op voorraad nemen.


Ook het mooiste huis van de straat?

Interesse in onze producten en kwaliteit? Laat weten wat u nodig heeft en wij nemen contact met u op.

Gebaseerd op 144 individuele klanten beoordelen van

Schrijf je in voor de nieuwsbrief