Novatio schoonmaak producten

balkondeur

Novatio schoonmaak producten bieden perfect onderhoud voor uw kozijnen

Gevelproducten hebben heel wat te voortduren. Het wordt immers continu blootgesteld aan luchtvervuiling, zoals stof, zand, zure regen en UV straling. Hierdoor ontstaat na verloop van tijd beschadigingen op uw gevelproducten. Denkit ramen en deuren heeft bij Novatio de onderhoudsproducten gevonden die dit allemaal kan voorkomen. De diversiteit aan schoonmaak producten zorgen voor goed onderhouden gevelproducten. Hierdoor gaan ze langer mee en blijven ze mooi.

Door minimaal 2x per jaar te reinigen, wordt voorkomen dat het vuil op het gelakte oppervlak gaat hechten en mogelijk inbrandt. Het beste ga je vuil te lijf met Novatio. Mail ons voor meer informatie

Gerealiseerde projecten

Meer dan 0 kozijnen geplaatst in de regio.
kunststof kozijnen Roosendaal

Kunststof kozijnen | Roosendaal |

renovatie met kunststof kozijnen made

Kunststof Kozijnen | Made |

nieuwe kozijnen zevenbergen

Nieuwe kozijnen | Zevenbergen |

nieuwe kozijnen zevenbergen

Stijlvol antraciet | Zevenbergen |

schuifpui eetkamer

Hefschuifpui | Moerdijk |

Novatio Multifoam

Novatio Multifoam is een universele en doeltreffende schuimspray voor het reinigen en ontvetten van uw aluminium buitenschrijnwerk. Het is eenvoudig en veilig in gebruik, zelfs op gevoelige oppervlakken. Novatio Multifoam bevat geen schuurmiddelen en geeft een aangename geur af. Bovendien laat het geen krassen, vlekken of strepen achter.

Novatio FA Clean

Voor het verwijderen van natuurlijke vervuiling zoals, nicotine, frisdrank, insecten, vet, vuil, lichte harsen en zelfs schoensmeer en rubberstrepen. FA Clean is een krachtige allesreiniger van merk Novatio. Het product is verkrijgbaar als vloeistof en kan zowel op een horizontaal als verticaal oppervlak verdeeld worden waarna het een dieptewerking kan garanderen. Novatio FA Clean bevat geen schuurmiddelen en kan dus veilig gebruikt worden op alle soorten oppervlakten.

Novatio Safety Clean

Safety Clean is hét veilige en veelzijdige oplosmiddel voor chemische vervuiling. Het helpt bij het verwijderen van anorganische vervuiling zoals kleefstof, afdichtingsmiddelen, siliconen, olie, vet, was, teer, paraffine, drukinkt en dergelijke. Deze zaken komen regelmatig voor op aluminium buitenschrijnwerk.

Novatio Novawipe Micofibre FS Blue

De Novawipe Microfibre FS Soft verlaagt het risico op besmetting in de voedingsindustrie mits gebruik volgens HACCP en de reinigings-kleurcodering voorkomt kruisbesmetting tussen verschillende ruimtes. Dit gebreid doek heeft uitstekende reinigings- en opname kwaliteiten; de zachte structuur, geen afboording en het verwijderbare was etiket garanderen een krasvrij resultaat. Deze Novawipe is slijtvast en verwijdert ook mechanische en plantaardige oliën. Ideaal voor gebruik met Novatio-reinigers.

Novatio Clean Gum Soft

De Novatio Clean Gum heeft een licht schurende werking voor het supersnel verwijderen van hardnekkige vlekken op de meeste harde oppervlakken. Dubbelzijdige werking: schuurspons aan de ene kant en gecomprimeerde microcellulaire melamine aan de andere kant. Ideaal in combinatie met Novatio- reinigers. Kan tot vijf maal hergebruikt worden.

Novatio Bio Paste 600gr

Kalk, cement en salpeteraanslag, zwarte strepen (afkomstig van rubbers) en vervuilde lakken blijven een groot probleem op aluminium, PVC en glas. Novatio Bio-Paste Ramen & Deuren is een universele reinigspasta voor structuurlakken.

Uitstekend
Gebaseerd op 72 recensies
Ed van Halteren
Ed van Halteren
2024-05-17
Helemaal tevreden over mijn nieuwe kozijnen, die bij Denkit zijn gekocht. Geen gladde verkooppraatjes maar een eerlijk advies voor een gunstige prijs, voor hetgeen wat wordt geleverd en gemonteerd . Kwalitatief echt een hoogstaand product. Levertijd was verrassend snel, ten opzichte van een andere partij Montagepersoneel is erg vriendelijk en behulpzaam, maar vooral vakbekwaam. Het geplaatste werk is perfect afgewerkt, kortom als u nieuwe ramen en kozijnen wil aanschaffen, dan is Denkit zeker een aanrader
Suzanne Graumans
Suzanne Graumans
2024-05-13
Super geholpen in de showroom waarbij met veel geduld werd mee gedacht. Elke vraag werd per mail of telefoon snel en vriendelijk beantwoord. Op de dag van het plaatsen van de nieuwe schuifpui, keukenraam en voordeur stond er een goed op elkaar ingespeeld team klaar. Alles is kundig en netjes afgewerkt met oog voor detail maar vooral ook plezier in hun vak. Wij genieten nog elke dag van het mooie restultaat!
Ilze Schook
Ilze Schook
2024-05-01
Zeer tevreden. Aardige en kundige monteurs, prachtig resultaat en materiaal
Justin Goverde
Justin Goverde
2024-04-30
Topbedrijf met vakkundige en vriendelijke mensen.
Ingrid Van Schijndel
Ingrid Van Schijndel
2024-04-29
Wij zijn zeer tevreden met de manier van omgang tijdens verkoopproces, advies,levertijd en plaatsen van onze nieuwe kozijnen deuren en raambekleding. Fijne communicatie en vriendelijke monteurs en geen vraag was teveel. De oplevering ging keurig en alle puntjes eerst op de i gezet voordat de laatste betaling plaats moest vinden. Wij zijn erg blij met onze keuze deze renovatie door Denkit te laten uitvoeren. Bedankt
Gertrude Hanssen
Gertrude Hanssen
2024-04-03
8 kozijnen laten plaatsen. Plaatsen en afwerking zijn in goed overleg gegaan. Na enkele maanden ontstaat er lekkage. Na indienen van een online formulier was er binnen 24 uur een monteur ter beoordeling. Hierna in overleg het probleem goed opgelost. Dank jullie wel Denkit. Wat ons betreft een dikke pluim voor jullie allemaal zowel de planning als de monteurs.
Peter Bax
Peter Bax
2024-03-19
Denkit heeft ons huis voorzien van GAYKO kozijnen en het gehele proces van showroom tot aan de montage is perfect verlopen. De montagemedewerkers zorgen dat alles tot in de puntjes afgewerkt is. Vanaf nu hebben wij het #mooistehuisvandestraat 😉
Marcel Kok
Marcel Kok
2024-03-07
Een echuifpui en een keukendeur incl kozijn laten plaatsen. Dit is prima gedaan door vakkundige en aardige monteurs. Gelijk in 1x perfect. Ook de planning liep gesmeerd. Hier kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Jeroen Buyck
Jeroen Buyck
2024-02-08
14 kunststof kozijnen door Denkit laten plaatsen in ons bedrijfspand. Prima verlopen. Alle afspraken na gekomen en fijne monteurs. Echt een aanrader.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief