Novatio schoonmaak producten

balkondeur

Novatio schoonmaak producten bieden perfect onderhoud voor uw kozijnen

Gevelproducten hebben heel wat te voortduren. Het wordt immers continu blootgesteld aan luchtvervuiling, zoals stof, zand, zure regen en UV straling. Hierdoor ontstaat na verloop van tijd beschadigingen op uw gevelproducten. Denkit ramen en deuren heeft bij Novatio de onderhoudsproducten gevonden die dit allemaal kan voorkomen. De diversiteit aan schoonmaak producten zorgen voor goed onderhouden gevelproducten. Hierdoor gaan ze langer mee en blijven ze mooi.

Door minimaal 2x per jaar te reinigen, wordt voorkomen dat het vuil op het gelakte oppervlak gaat hechten en mogelijk inbrandt. Het beste ga je vuil te lijf met Novatio. Mail ons voor meer informatie

Gerealiseerde projecten

Meer dan 0 kozijnen geplaatst in de regio.
nieuwbouw

De elegantie van aluminium kozijnen |

aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen | Achtmaal |

voorgevel bazuinlaan

Bazuinlaan | Etten-Leur | |

bazuinlaan Etten-Leur

Bazuinlaan | Etten-Leur |

hoogwaardige isolatienormen

Langdonk | Roosendaal |

Novatio Multifoam

Novatio Multifoam is een universele en doeltreffende schuimspray voor het reinigen en ontvetten van uw aluminium buitenschrijnwerk. Het is eenvoudig en veilig in gebruik, zelfs op gevoelige oppervlakken. Novatio Multifoam bevat geen schuurmiddelen en geeft een aangename geur af. Bovendien laat het geen krassen, vlekken of strepen achter.

Novatio FA Clean

Voor het verwijderen van natuurlijke vervuiling zoals, nicotine, frisdrank, insecten, vet, vuil, lichte harsen en zelfs schoensmeer en rubberstrepen. FA Clean is een krachtige allesreiniger van merk Novatio. Het product is verkrijgbaar als vloeistof en kan zowel op een horizontaal als verticaal oppervlak verdeeld worden waarna het een dieptewerking kan garanderen. Novatio FA Clean bevat geen schuurmiddelen en kan dus veilig gebruikt worden op alle soorten oppervlakten.

Novatio Safety Clean

Safety Clean is hét veilige en veelzijdige oplosmiddel voor chemische vervuiling. Het helpt bij het verwijderen van anorganische vervuiling zoals kleefstof, afdichtingsmiddelen, siliconen, olie, vet, was, teer, paraffine, drukinkt en dergelijke. Deze zaken komen regelmatig voor op aluminium buitenschrijnwerk.

Novatio Novawipe Micofibre FS Blue

De Novawipe Microfibre FS Soft verlaagt het risico op besmetting in de voedingsindustrie mits gebruik volgens HACCP en de reinigings-kleurcodering voorkomt kruisbesmetting tussen verschillende ruimtes. Dit gebreid doek heeft uitstekende reinigings- en opname kwaliteiten; de zachte structuur, geen afboording en het verwijderbare was etiket garanderen een krasvrij resultaat. Deze Novawipe is slijtvast en verwijdert ook mechanische en plantaardige oliën. Ideaal voor gebruik met Novatio-reinigers.

Novatio Clean Gum Soft

De Novatio Clean Gum heeft een licht schurende werking voor het supersnel verwijderen van hardnekkige vlekken op de meeste harde oppervlakken. Dubbelzijdige werking: schuurspons aan de ene kant en gecomprimeerde microcellulaire melamine aan de andere kant. Ideaal in combinatie met Novatio- reinigers. Kan tot vijf maal hergebruikt worden.

Novatio Bio Paste 600gr

Kalk, cement en salpeteraanslag, zwarte strepen (afkomstig van rubbers) en vervuilde lakken blijven een groot probleem op aluminium, PVC en glas. Novatio Bio-Paste Ramen & Deuren is een universele reinigspasta voor structuurlakken.

Gebaseerd op 144 individuele klanten beoordelen van

Schrijf je in voor de nieuwsbrief