Marktontwikkelingen in onze branche

Uncategorized0

Kunststof-renovatie-fam.-Snoek-in-Prinsenbeek2.jpg

Marktontwikkeling & Nieuwe Profielen

In Nederland lopen we qua isolatie-eisen nog ver achter in vergelijking met een land als Duitsland. Denkit ramen en deuren heeft altijd de Duitse hoge norm en kwaliteit aangehouden en aangezien er een nieuwe generatie kunststof kozijnen aan komt, kiezen wij ervoor om enkel hier nog mee te gaan werken; hogere isolatiewaarde en geschikt voor triple beglazing.

Onze vaste producent HBI/Rehau zal vanaf 1 juni as. hun kozijnen met dit nieuwe profiel gaan produceren. Het oude profiel zal hiermee snel gaan vervallen, het is dus mogelijk interessant om hier nu dus nog een bestelling in te doen om verschillen in aanzicht te beperken, maar ook om reden dat de verbeterde isolatiewaarde en prijsverhoging met zich mee gaat brengen.

Indien U dus voor 1 april nog kozijnen besteld bij ons, bent u 5% goedkoper uit. Alle offertes na die tijd zullen met 5% verhoogd gaan worden, mede veroorzaakt door stijgende kosten in de bouwsector van zowel personeel als materiaal.

Maak dus vandaag nog een afspraak met Martin van Dijk of Rinie Buijs voor een advies/offerte in de showroom.

Nieuw HBI/Rehau Blox-Profiel!

Al meer dan 50 jaar produceert HBI ramen en deuren, en Denkit is in Nederland al 20 jaar één van de grootste afnemers van hun kwaliteitsproduct. Met invoering van het nieuwe Blox-profiel wordt beantwoord naar een grote vraag uit de markt voor een nog betere houtuitstraling van het kunststof kozijn. In combinatie met de rechte houtlookverbinding is er geen onderscheid meer te maken en is een monumentaal grachtenpand zelfs van kunststof kozijnen te voorzien.

Niemand zal het verschil zien, maar u bent goedkoper uit én heeft minimaal onderhoud aan het kozijn.

GAYKO NL116 Life & Royal

Onze andere Duitse leverancier Gayko heeft de switch naar een nieuw profiel vorig jaar al gemaakt, het NL104VISION profiel zal aan het einde van 2018 niet meer leverbaar zijn en wij zullen vanaf heden standaard Gayko NL116LIFE/ROYAL aanbieden.

Aangezien Gayko al een jaar dit profiel levert zijn de ‘kinderziektes’ opgelost en kunnen zij ons de kozijnen met snelle levertijden van 5-8 weken aanleveren. Wij horen elders vaak levertijden van 10-15 weken voorbij komen.

De snelste levertijden van de regio bij Denkit ramen en deuren bv.

Profiteer nu nog van lage prijzen!

In verband met bovenstaande wijzigingen zijn ook prijsverhoging doorgevoerd door onze leveranciers. Mede door de sterke groei in de bouwsector zijn de kosten omhoog gegaan van materiaal en personeel.

Vanaf 1 april as. zal Denkit ramen en deuren de prijzen met 5% moeten verhogen. Profiteer daarom nu nog van de oude prijzen en geef ons juist in deze ‘rustigere’ periode nog akkoord voor uw verbouwing! Zeker U nog gebruik wilt maken van het oude profiel, twijfel dan niet om contact met ons op te nemen. Eind van het jaar zal dit profiel niet meer door ons leverbaar zijn.

Maak dus vandaag nog een afspraak met Martin van Dijk of Rinie Buijs voor een advies/offerte in de showroom.

Over ons

Wij nemen graag de tijd voor u met een goed en eerlijk advies. Voor een bezoek aan onze showroom werken wij altijd op afspraak. Bel of mail ons voor het maken van een adviesgesprek met een van onze verkoop adviseurs. Wij zijn open van woensdag t/m zaterdag.

Nieuws