Kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen van topkwaliteit, niet van hout te onderscheiden en geplaatst door onze eigen vakkundige montageteams.

Al héél veel tevreden klanten gingen U de afgelopen 25 jaar voor. Hier een aantal  referenties en foto’s van projecten die wij hebben gerealiseerd.
Zoekt U kozijnen voor een hele woning of enkel een voordeur, het maakt ons niet uit. Neem contact met ons op voor een prijsopgave.

Kom ook zeker in onze showroom kijken, want juist daar kunnen wij onze kennis van de diverse producten met U delen, de materialen laten voelen en vergelijken. Er zijn voor elk budget kozijnen te koop, laten we samen kijken wat voor U het beste is.

HBI kunststof kozijnen

Bewezen Duitse kwaliteit

HBI kozijnen is ruim 10 jaar lang onze hoofdleverancier in Kunststof kozijnen geweest en wordt nog steeds veel gevraagd door onze klanten. Echt bewezen Duitse kwaliteit, gemaakt van een mooi Rehau profiel, volledig automatisch geproduceerd voor een constante kwaliteit van materiaal.

Alle keuzes zijn mogelijk in kleur, vorm en uitvoering.

Een kluisdeur!

Met het automatisch KFV drie-punt slot dat HBI standaard levert, i.c.m. een mooi Adeco voordeurpaneel heb je een onverwoestbare toegangsdeur. Je betaald er wel iets meer voor, maar je voelt daadwerkelijk het verschil in kwaliteit en dan is die meerprijs snel vergeten.

Gayko kunststof kozijnen

Veiligheid & Comfort

We zijn een nieuwe samenwerking aangegaan met Gayko Kozijnen. Een vooruitstrevende producent met gepatenteerde veiligheidstechnieken, waarmee we écht een voorsprong hebben verkregen in de markt.


Met de gepatenteerde ESP/GVS techniek is simpel uit te leggen dat onze kozijnen een hogere veiligheid hebben dan de standaard WK2 veiligheidsnorm, die iedereen als hoogstaand verkoopt in onze markt, maar in werkelijkheid zwaar verouderd is.

Nieuw profiel 2017> NL116 Life/Cube

Gayko heeft twee nieuwe profielen geïntroduceerd, een nieuwe standaard, beter geschikt voor het Triple-glas dat steeds vaker wordt toegepast.


Het NL116 Cube profiel, automatisch met houtlookverbinding geleverd en een haakse look in het profiel. Niet meer van hout te onderscheiden

Bij het NL116 Life profiel kan men kiezen of men houtlookverbinding wil hebben. Dit profiel heeft een schuinere profilering met een ranker aangezicht.


Voor ieder wat wils, beide profielen hebben een hogere thermische isolatiewaarden dan wat elders wordt aangeboden. Kom dit in de showroom zien.

Projecten

Category filter:AllAdecoAluminiumGaykoGevelbekledingglas in loodHBIHoutInzetpaneelKunststofMerkNieuw- en/of AanbouwPallazzoPolytecRaamdecoratieRenovatieRensonRoyal NL116 ProfielSolarluxVleugeloverlappendVoordeurZonwering
no more posts

Over ons

Wij nemen graag de tijd voor u met een goed en eerlijk advies. Voor een bezoek aan onze showroom werken wij altijd op afspraak. Bel of mail ons voor het maken van een adviesgesprek met een van onze verkoop adviseurs. Wij zijn open van woensdag t/m zaterdag.

Nieuws