Houten kozijnen

Kunststof, aluminium of hout

Niks is mooier dan een echt houten raam, maar het onderhoud en prijs is vaak de reden dat toch voor kunststof ramen wordt gekozen tegenwoordig. Als u toch graag houten ramen wilt, zorg dan dat deze dan wel van een top kwaliteit zijn.

Houten kozijnen

Ruime keuze

Onze HBI houten ramen worden compleet afgelakt en beglaasd geleverd en zijn dus onder de beste fabrieksomstandigheden geproduceerd. Dit verschil is absoluut te merken in de toekomst. Voor eenvoudige ramen en deuren kunnen we ook traditionele kozijnen betrekkken bij een Nederlandse timmerfabriek tegen zeer gunstige prijzen.

Goed advies

Naast een goed product dient dit ook vakkundig gemonteerd te worden. Denkit ramen en deuren bv werkt enkel met een eigen ervaren montagedienst. Kom langs in de showroom om onze producten te voelen, of maak een afspraak met een adviseur om de situatie ter plaatste goed op te laten nemen.

Projecten

Category filter:AllAdecoAluminiumGaykoGevelbekledingglas in loodHBIHoutInzetpaneelKunststofMerkNieuw- en/of AanbouwPallazzoPolytecRaamdecoratieRenovatieRensonRoyal NL116 ProfielSolarluxVleugeloverlappendVoordeurZonwering
no more posts

Over ons

Wij nemen graag de tijd voor u met een goed en eerlijk advies. Voor een bezoek aan onze showroom werken wij altijd op afspraak. Bel of mail ons voor het maken van een adviesgesprek met een van onze verkoop adviseurs. Wij zijn open van woensdag t/m zaterdag.

Nieuws