Aluminium kozijnen

Kunststof, aluminium of hout

Om écht iets speciaals te maken kiest een architect vaak voor aluminium kozijnen. Aangezien aluminium van zichzelf veel sterker is dan kunststof, kunnen hier hogere/grotere kozijnen mee gemaakt worden. Ook kan het profiel veel smaller worden uitgevoerd, mooi gelakt in een structuurlak geeft dit natuurlijk helemaal het plaatje dat op Pinterest is gezien.

Kies je profiel

Ruime keuze

Mooie slanke profielen of juist extreem grote puien, met aluminium is ontzettend veel mogelijk op het gebied van design. De mogelijkheden zijn onbeperkt, onze leverancier: Atoom 13 . Laat je informeren door onze verkoopspecialisten.

Structuurlak

Met de nieuwe structuurlakken die leverbaar zijn heeft u echt minimaal onderhoud aan de ramen en de lak is ijzersterk en mooi strak in elk gewenste Ral-kleur gelakt. Naast een goed product dient dit ook vakkundig gemonteerd te worden. Denkit ramen en deuren B.V. werkt enkel met een eigen ervaren montagedienst.

Aspect image
Aspect image
Aspect image

Projecten

Category filter:AllAdecoAluminiumGaykoGevelbekledingglas in loodHBIHoutInzetpaneelKunststofMerkNieuw- en/of AanbouwPallazzoPolytecRaamdecoratieRenovatieRensonRoyal NL116 ProfielSolarluxVleugeloverlappendVoordeurZonwering
no more posts

Over ons

Wij nemen graag de tijd voor u met een goed en eerlijk advies. Voor een bezoek aan onze showroom werken wij altijd op afspraak. Bel of mail ons voor het maken van een adviesgesprek met een van onze verkoop adviseurs. Wij zijn open van woensdag t/m zaterdag.

Nieuws