Onze producten

Ramen, deuren, puien & serres

Elk product heeft zo zijn voor en nadelen en daarom hebben we een breed assortiment in gevelproducten. Voor ramen en deuren, puien en serres werken we samen met een tiental toeleveranciers met ieder zijn eigen specialiteit en mogelijkheden.

Productmaterialen

kunsttof raam

Kunststof

Bekijk hieronder de product materialen


Aluminium

Bekijk hieronder de product materialen


Hout

Bekijk hieronder de product materialen


Onze producten

Bekijk onze producten hieronder

Kozijnen


Kwaliteit is in ons vakgebied van papier niet te vergelijken. De prijs is afhankelijk van materiaalsoort, type raam, kleur van het raam en het glas wat erin word geplaatst. Meer informatie over:

Kunststof kozijnen

Aluminium kozijnen

Houten kozijnen

Deuren


Deuren zijn een belangrijke factor in het uiterlijk van je huis. Ze kunnen ruimtes ook groter maken, denk aan tuindeuren. Laat je adviseren welke deur het beste bij jou past of lees alvast meer over de mogelijkheden:

Voordeuren & Achterdeuren

Tuindeuren

Garagepoorten

Schuifpuien


Voor ieder huis hebben wij de geschikte kunststof schuifpuien, in 30 standaard kleuren leverbaar, of u nu kiest voor een modern vlak profiel of een verdiept profiel. Alles wordt exact op maat gemaakt.

Kunststof schuifpui

Aluminium schuifpui

Houten schuifpui

Gevelbekleding


Met Keralit zorgt u goed voor uw woning en voor u zelf. Want Keralit is verbluffend mooi en onverwoestbaar. Dat betekent nooit meer schilderen! Met Keralit krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking.

Keralit gevelbekleding & dakranden

Polyester goten

Outdoor


Denkit ramen en deuren denkt graag met u mee, wanneer het gaat om meer licht in uw woning door middel van een lichtstraat, serre of terrasoverkapping.

Serre & Lichtstraat

Terrasoverkapping

Solarlux vouwwand

Zonwering


Op zoek naar een oplossing om de zon weg te houden van uw terras of uit uw woning? Kies dan voor een zonnescherm van Harol. U plaatst dit type zonwering tegen de gevel van uw woning.

Rolluiken & Knikarmschermen

Screens

Somfy

Hor

Horren


Voor ieder raam hebben wij een horoplossing, we leveren u enkel de beste materialen en ook nog eens voor een verrassend scherpe prijs met of zonder montage.

Inzethorren

Plisséhordeuren

Rolhorren

Keje


Een sfeervolle aanvulling op de inrichting van uw woning. De bediening is top-down/bottom-up en de geplisseerde stoffen zijn leverbaar in diverse kleuren en in diverse stofsoorten, van decoratief tot verduisterend.

Keje Splendid Pliss

Keje Day ‘N Night

Keje Latende

Keje Battente

Heeft u vragen?

Wij helpen en adviseren u graag!


Service & Kwaliteit

Service en kwaliteit staan bij Denkit voorop. Kom langs bij ons in de showroom en laat u adviseren door ons verkoop team.

Afspraak maken

Ons verkoop en advies team staat voor u klaar. Wij zijn er voor u wanneer u ons nodig hebt. Neem contact met ons op voor een raadpleging, schatting of eventuele vraag over uw project of ons werk.

Professioneel & Persoonlijk

U kunt altijd op Denkit ramen en deuren rekenen. Ons team van professionals helpt u om uw droomhuis realiteit te laten worden. Denkit, denkt met u mee!

Over ons

Wij nemen graag de tijd voor u met een goed en eerlijk advies. Voor een bezoek aan onze showroom werken wij altijd op afspraak. Bel of mail ons voor het maken van een adviesgesprek met een van onze verkoop adviseurs. Wij zijn open van woensdag t/m zaterdag.