Keralit gevelpanelen

Keralit-potdeksel.jpg

Keralit gevelpanelen

Keralit is onderhoudsarm en duurzaam gevel-dakrandsysteem. Het is zeer geschikt voor, zowel renovatie als nieuwbouw toepassingen. Keralit is nagenoeg ongevoelig voor weersinvloeden en blijft jarenlang er mooi uitzien. Denkit werkt graag met Keralit gevelpanelen. Het is een onderhoudsarm product. De diversiteit aan kleuren zorgt dat er altijd een paneel is wat bij de woning past. Keralit is milieuvriendelijk met een lange levensduur. Onze monteurs verwerken diverse gevelpanelen. Zo is er de keuze om sponningsdelen in 143mm en 190mm te plaatsen. Dit kunnen we zowel horizontaal als verticaal plaatsen.

Ook plaatsen we regelmatig Potdeksel keralit 177mm. De overlappende gevelpanelen zijn zonder sponing en passen zowel bij moderne als klassieke projecten. Voorbeeld van enige projecten met Kerait.
keralit-gevelkleding-vrijstaande-woning-zevenbergen
keralit-renovatie-familie-axt-zevenbergen

Wij hebben sponningsdeel 143 mm in 37 kleuren beschikbaar.
Sponningsdeel 190mm en potdeksel 177 mm leveren wij in 17 kleuren.

 

Vraag onze verkoopafdeling naar de mogelijkheden of lees meer over Keralit.

PS: Ook ZZP ers bestellen hun gevelpanelen bij Denkit.

Keralit sponningsdeel 143mm
Keralit potdeksel

Over ons

Wij nemen graag de tijd voor u met een goed en eerlijk advies. Voor een bezoek aan onze showroom werken wij altijd op afspraak. Bel of mail ons voor het maken van een adviesgesprek met een van onze verkoop adviseurs. Wij zijn open van woensdag t/m zaterdag.

Nieuws