Keralit Gevelbekleding

Met Keralit zorgt u goed voor uw woning en voor u zelf. Want Keralit is verbluffend mooi en onverwoestbaar. Dat betekent nooit meer schilderen! Met Keralit krijgt uw woning een blijvend mooie afwerking. Geen afbladderende verflagen, of glansverlies, maar stijlvolle gevels en dakranden die er altijd verzorgd uitzien. Zo nu en dan een sopje, meer onderhoud komt er niet bij kijken.

Keralit gevelbekleding

Keralit gevelvisualisator

Met de Keralit gevelvisualisator kunt u zien hoe de verschillende Keralit modellen en kleuren staan op uw woningtype. Keuze uit 8 verschillende woningtypes. Nieuwsgierig naar een specifieke kleur of model? Dan is het hieronder mogelijk een Keralit kleurmonster aan te vragen.

Waardevolle investering

Keralit gevelbekleding is vrijwel onderhoudsvrij, van hoge kwaliteit en haast niet van hout te onderscheiden. Keralit gevelbekleding is maar liefst verkrijgbaar in drie verschillende modellen en 35 kleuren! Voor de waarde van uw huis is de juiste gevelbekleding van groot belang. Wilt u eigenlijk zo min mogelijk onderhoud plegen en nooit meer schilderen? Dan is keralit gevelbekleding iets voor u!

Duurzame gevelbekleding

Keralit gevelbekleding is duurzaam en milieuvriendelijk product dat gemaakt is van gerecyclede kunststoffen. Het is zelfs ongevoelig voor kromtrekking onder invloed van vocht of warmte en aantasting door schimmels, bacteriën en andere rottingsprocessen. Keralit gevel- en dakrandpanelen worden geleverd in een uitgebreid kleuren pallet en zijn onderhoudsarm. Deze eigenschappen maakt Keralit uitermate geschikt voor toepassing bij gevelrenovatie en nieuwbouwprojecten in de woning-, recreatie-, en utiliteitsbouw. Keralit is beschikbaar in verschillende soorten gevelbekleding en in diverse materialen.

Keralit gevelvisualisator

keralit
Keralit gevelvisualisator

Leer meer over Keralit!

Vraag kleurmonster aan

Keralit gevelbekleding

Bekijk de brochure

Via de link vindt u een compleet overzicht met brochures, productbladen en montagehandleidingen van onze merken. Download gratis de meest actuele documentatie of vraag het aan per post.

Download eenvoudig principedetails en bestekteksten

Via de link vindt u een compleet overzicht met brochures, productbladen en montagehandleidingen van onze merken. Download gratis de meest actuele documentatie of vraag het aan per post.

Klik op de afbeelding voor de juiste kleur

Kleur monster aanvragen

Projecten

Category filter:AllAdecoAluminiumGaykoGevelbekledingglas in loodHBIHoutInzetpaneelKunststofMerkNieuw- en/of AanbouwPallazzoPolytecRaamdecoratieRenovatieRensonRoyal NL116 ProfielSolarluxVleugeloverlappendVoordeurZonwering
no more posts

Over ons

Wij nemen graag de tijd voor u met een goed en eerlijk advies. Voor een bezoek aan onze showroom werken wij altijd op afspraak. Bel of mail ons voor het maken van een adviesgesprek met een van onze verkoop adviseurs. Wij zijn open van woensdag t/m zaterdag.

Nieuws