Keje raamdecoratie

Keje is een simpele oplossing voor kunststof raamdecoratie van hoge kwaliteit. Keje is een stijlvol en uniek binnenzonwering product wat bijna in elke situatie toegepast kan worden. Te monteren zonder boren of schroeven. Meer informatie? Neem contact op met de verkoop!

Keje raamdecoratie

Keje Splendid Pliss

De KeJe Splendid Pliss is een uniek raamdecoratieproduct speciaal voor kunststof kozijnen, geïntegreerd ineen aluminium frame en wordt door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband bevestigd op de kunststofglaslatten van het kozijn. De Splendid Pliss bevindt zich tussen de glaslatten waardoor een nagenoeg vlakgeheel ontstaat. De Splendid Pliss heeft geïntegreerde handgrepen in de treklijsten. De treklijsten zijn voorzienvan een uniek vergrendelsysteem waardoor deze in elke gewenste stand gepositioneerd kunnen worden. Doorhet unieke vergrendelsysteem is het ook mogelijk om bredere kozijnen te voorzien van de KeJe Splendid Pliss. De geplisseerdestoffen zijn leverbaar in diverse kleuren en in diverse stofsoorten, van decoratief tot verduisterend.

Keje raamdecoratie

Keje Day ‘N Night

(Dubbele raamdecoratie in één frame) De Day ’n Night is een gecombineerde raamplissé voorzien van twee stoffen, bevestigd in een aluminium frame. De treklijsten zijn voorzien van een kunststof handgreep welke aan bovenzijde of onderzijde vastgezet zijn aan het frame. Door de twee stoffen (lichtdoorlatend en verduisterend) is de Day ’n Night uitermate geschikt voor slaapkamers.

Keje raamdecoratie

Keje Latende

(Lamellen/luxaflex systeem) De KeJe Latende raamdecoratie zijn de bekende jaloeziën van 25mm die ook geplaatst worden in het unieke aluminium frame dat dus met een magneetband op het draaikiepraam kan worden bevestigd. In de kiepstand blijft de latende altijd strak tegen het kozijn zitten. Ideaal toe te passen in een badkamer of andere vochtige ruimte.

Shutter

Keje raamdecoratie

Keje Battente

Het nieuwste product van Keje raamdecoratie is de Keje Battente (shutter). De Keje Battente is bevestigd in een aluminium frame. De bekende shutters luiken zijn geschikt in elk interieur. De shutters zijn eenvoudig in het raam te plaatsen. Het raam en de Keje Battente is hierdoor eenvoudig te onderhouden. Bepaal zelf de gewenste lichtinval, door het open en dicht draaien van de horizontale lamellen.

Projecten

Category filter:AllGevelbekledingNieuw- en/of AanbouwRaamdecoratieRenovatieTerras overkappingenVoordeurZonwering
no more posts