Keje raamdecoratie

Keje is een simpele oplossing voor kunststof raamdecoratie van hoge kwaliteit. Keje is een stijlvol en uniek binnenzonwering product wat bijna in elke situatie toegepast kan worden. Te monteren zonder boren of schroeven. Meer informatie? Neem contact op met de verkoop!

Keje raamdecoratie

Keje Splendid Pliss

De KeJe Splendid Pliss is een uniek raamdecoratieproduct speciaal voor kunststof kozijnen, geïntegreerd ineen aluminium frame en wordt door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband bevestigd op de kunststofglaslatten van het kozijn. De Splendid Pliss bevindt zich tussen de glaslatten waardoor een nagenoeg vlakgeheel ontstaat. De Splendid Pliss heeft geïntegreerde handgrepen in de treklijsten. De treklijsten zijn voorzienvan een uniek vergrendelsysteem waardoor deze in elke gewenste stand gepositioneerd kunnen worden. Doorhet unieke vergrendelsysteem is het ook mogelijk om bredere kozijnen te voorzien van de KeJe Splendid Pliss. De geplisseerdestoffen zijn leverbaar in diverse kleuren en in diverse stofsoorten, van decoratief tot verduisterend.

Keje raamdecoratie

Keje Day ‘N Night

(Dubbele raamdecoratie in één frame) De Day ’n Night is een gecombineerde raamplissé voorzien van twee stoffen, bevestigd in een aluminium frame. De treklijsten zijn voorzien van een kunststof handgreep welke aan bovenzijde of onderzijde vastgezet zijn aan het frame. Door de twee stoffen (lichtdoorlatend en verduisterend) is de Day ’n Night uitermate geschikt voor slaapkamers.

Keje raamdecoratie

Keje Latende

(Lamellen/luxaflex systeem) De KeJe Latende raamdecoratie zijn de bekende jaloeziën van 25mm die ook geplaatst worden in het unieke aluminium frame dat dus met een magneetband op het draaikiepraam kan worden bevestigd. In de kiepstand blijft de latende altijd strak tegen het kozijn zitten. Ideaal toe te passen in een badkamer of andere vochtige ruimte.

Keje Lamella

Keje raamdecoratie

Keje Lamella

De KeJe Lamella is een uniek, nieuw systeem speciaal ontwikkeld voor een kunststof kozijn. De Lamella is een combinatie van een jaloezie en een shutter in één, waarbij het product enkel en alleen gekanteld kan worden door middel van een handgreep welke om de lamel heen is bevestigd. De lamel heeft een standaard breedte van 30 mm of 40 mm en is verkrijgbaar in 14 standaard RAL-kleuren. De Lamella zit compleet verwerkt in een aluminium frame en wordt door middel van magneet- en staalband gemonteerd op de glaslatten van het kozijn.

Projecten

Category filter:AllAdecoAluminiumGaykoGevelbekledingglas in loodHBIHoutInzetpaneelKunststofMerkNieuw- en/of AanbouwPallazzoPolytecRaamdecoratieRenovatieRensonRoyal NL116 ProfielSolarluxVleugeloverlappendVoordeurZonwering
no more posts

Over ons

Wij nemen graag de tijd voor u met een goed en eerlijk advies. Voor een bezoek aan onze showroom werken wij altijd op afspraak. Bel of mail ons voor het maken van een adviesgesprek met een van onze verkoop adviseurs. Wij zijn open van woensdag t/m zaterdag.

Nieuws