Keje Lamella

Shutter-KeJe-tijdelijk-e1576756456767.jpg

Keje Lamella

In het eerste kwartaal van 2020 komt Keje raamdecoratie met een nieuw product op de markt. Het nieuwste product van Keje raamdecoratie is een shutter de Keje Lamella.

Een shutter is een raamdecoratie bestaande uit horizontale lamellen. De Keje Lamella wordt bevestigd in een aluminium frame en geplaatst in het kozijn, zoals we van keje gewend zijn. De bekende shutters zijn geschikt in elk interieur en leverbaar in 12 standaard kleuren. Doordat de Keje Lamella eenvoudig in het raam geplaatst worden zijn ze bij het boenen van de ramen in een handomdraai van het raam af te halen en terug te plaatsen. De shutter zelf is eenvoudig te onderhouden.

Eigenschappen:

30 mm of 40 mm lamel in aluminium frame
Montage zonder boren of schroeven
Bevestigd door middel van dubbelzijdig magneet- en staalband op de glaslatten
Kant en klaar geleverd
Leverbaar in 14 lamelkleuren
Frame in vier standaard RAL-kleuren
Boven de 1000 mm hoog altijd voorzien van een tussenstijl

Keje Lamella

Kom de Keje Lamella bewonderen in onze showroom.

De KeJe Lamella is een uniek, nieuw systeem speciaal ontwikkeld voor een kunststof kozijn. De Lamella is een combinatie van een jaloezie en een shutter in één, waarbij het product enkel en alleen gekanteld kan worden door middel van een handgreep welke om de lamel heen is bevestigd. De lamel heeft een standaard breedte van 30 mm of 40 mm en is verkrijgbaar in 14 standaard RAL-kleuren. De Lamella zit compleet verwerkt in een aluminium frame en wordt door middel van magneet- en staalband gemonteerd op de glaslatten van het kozijn.
Het is ook mogelijk om dit product in een 40 mm lamel uitvoering te bestellen. Let wel op, indien de 40 mm lamel wordt besteld zal het frame ook veranderen. Vraag het verkoop team naar het productblad met afbeeldingen.

Het frame is leverbaar in 4 standaard RAL-kleuren RAL9016 – RAL9010 – RAL9001 en RAL7016. Een afwijkende
kleur voor het frame is mogelijk, voor de lamellen niet. Doordat het frame tussen de glaslatten van het kozijn wordt gemonteerd, zal dit voor een nagenoeg vlak geheel zorgen. Hierdoor kan het product altijd blijven zitten wanneer het raam in kiepstand wordt gezet. Daarnaast kan het product eenvoudig van het kozijn worden gedemonteerd indien dat nodig is voor bijvoorbeeld het schoonmaken van het raam. Boven een hoogte van 1000 mm is de Lamella altijd voorzien van een tussenstijl. De twee afzonderlijke delen zijn los van elkaar te bedienen.

Kies voor de Keje Lamella en bepaal zelf de gewenste lichtinval, door het open en dicht zetten van de horizontale lamellen shutters.

Neem contact op met een van onze verkopers voor meer informatie over het nieuwste product van Keje.

Lees hier meer over alle raamdecoratie producten van Keje.

Over ons

Wij nemen graag de tijd voor u met een goed en eerlijk advies. Voor een bezoek aan onze showroom werken wij altijd op afspraak. Bel of mail ons voor het maken van een adviesgesprek met een van onze verkoop adviseurs. Wij zijn open van woensdag t/m zaterdag.

Nieuws