ISDE: Isolatiemaatregelen woningeigenaren

Kunststof-kozijnen-boerderij-1200x800.jpg

De Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE) voorziet in een subsidie voor 5 typen isolatiemaatregelen.

Ben u eigenaar van een koopwoning en is deze woning uw hoofdverblijf of wordt deze uw hoofdverblijf direct na renovatie? Dan komt u mogelijk in aanmerking.

Lees hier de Voorwaarden

Hoogrendementsglas

Combineert u HR++-glas en Triple glas? Dan moet het totaal aantal m2 te vervangen glas opgeteld altijd minimaal 10m2 zijn. U ontvangt voor maximaal 45m2 subsidie. Het maximaal aantal m2 blijft hetzelfde als u bij HR++-glas en Triple glas kiest voor een combinatie met kozijnpanelen of isolerende deuren. U telt het aantal m² dan bij het glas op.

Een combinatie van HR++-glas en Triple glas, eventueel gecombineerd met kozijnpanelen of een isolerende deur, wordt beoordeeld als 1 maatregel.

Subsidiebedragen en isolatiewaardes

subsidiebedragen HR glas

Aanvragen

Doorloop eerst het stappenplan (op deze website) zodat u precies weet wat u nodig heeft voordat u gaat aanvragen. Of maak een indicatieberekening van de door u te ontvangen subsidie met deze rekentool.

Kent u de mogelijkheden en de voorwaarden al? Dan kunt u uw aanvraag meteen regelen.voordeur houtmotief

Over ons

Wij nemen graag de tijd voor u met een goed en eerlijk advies. Voor een bezoek aan onze showroom werken wij altijd op afspraak. Bel of mail ons voor het maken van een adviesgesprek met een van onze verkoop adviseurs. Wij zijn open van woensdag t/m zaterdag.

Nieuws