Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE)

Komt u in aanmerking voor de subsidie energiebesparing eigen huis?

Vanaf 24 januari 2023 kunnen woningeigenaren, onder verruimde voorwaarden, weer subsidie aanvragen voor het verduurzamen van hun woning. Namelijk met de Investeringssubsidie duurzame energie en energiebesparing (ISDE)

Woningeigenaren die één isolatiemaatregel nemen of hebben genomen, komen nu ook in aanmerking voor subsidie. Tot vorig jaar was het minimum 2 maatregelen.

Voor de ISDE wordt ieder jaar een nieuw budget beschikbaar gesteld. Voor 2023 is er in totaal € 350 miljoen beschikbaar voor woningeigenaren en zakelijke gebruikers. De regeling loopt tot 2030. Lees hier meer over de ISDE.

Denkit denkt graag met u mee, infomeer bij onze verkoopadviseurs.


klundert
aluminium

Voorbeelden energiebesparing

Hieronder noemen wij een aantal isolerende energiebesparingen die u kunt toepassen aan uw woning:

Spouwmuurisolatie

Het isoleren van bestaande spouwmuren in de thermische schil.

Dakisolatie

Het isoleren van het bestaande dak in de thermische schil, of van de bestaande zolder- of vlieringvloer (als de zolder onverwarmd is.

Vloerisolatie en/of bodemisolatie

Het isoleren van de bestaande vloer en/of de bestaande bodem in de thermische schil.

Gevelisolatie

Het isoleren van de bestaande binnen- en buitengevel met isolatiemateriaal.

Hoog rendementsglas

Het vervangen van glas in de thermische schil door HR++ glas of door triple-glas

Let op: Als u triple-glas neemt, dan moet dit altijd in combinatie met het vervangen van het kozijn door een isolerend kozijn. Hoogrendementsglas mag in het kozijn gecombineerd worden met panelen met dezelfde U-waarde.

Gerealiseerde projecten

Meer dan 0 kozijnen geplaatst in de regio.
kunststof kozijnen Roosendaal

Kunststof kozijnen | Roosendaal |

renovatie met kunststof kozijnen made

Kunststof Kozijnen | Made |

nieuwe kozijnen zevenbergen

Nieuwe kozijnen | Zevenbergen |

nieuwe kozijnen zevenbergen

Stijlvol antraciet | Zevenbergen |

schuifpui eetkamer

Hefschuifpui | Moerdijk |

Algemene voorwaarden voor eigenaar én bewoner

Om in aanmerking te komen voor de subsidie gelden de volgende algeme voorwaarden:

U bent in het bezit van een geldig burgerservicenummer (BSN).

De woning is uw eigendom én hoofdverblijf, of wordt uw hoofdverblijf na renovatie.

Voor de betreffende woning is nog niet eerder een SEEH-subsidie verstrekt.

U laat minstens 2 energiebesparende (isolerende) maatregelen uitvoeren.

U vraagt de subsidie aan nadat de maatregelen uitgevoerd en betaald zijn.

De maatregelen zijn uitgevoerd na de openstelling van de regeling op 15 augustus 2019. Voor maatregelen die al eerder zijn uitgevoerd, kunt u geen subsidie krijgen.

U laat de maatregelen uitvoeren binnen de bestaande thermische schil. Dit betekent dat u voor aan- of nieuwbouw aan uw woning geen subsidie krijgt. U moet hiervoor voldoen aan het bouwbesluit 2012.

U laat alle maatregelen uitvoeren door één of meer deskundige bedrijven met een KVK-inschrijving in de sectie bouwnijverheid (hierna: bouwbedrijf).

Het is niet toegestaan dat de eigenaar én bewoner zelf de maatregelen uitvoert.

Uitstekend
Gebaseerd op 72 recensies
Ed van Halteren
Ed van Halteren
2024-05-17
Helemaal tevreden over mijn nieuwe kozijnen, die bij Denkit zijn gekocht. Geen gladde verkooppraatjes maar een eerlijk advies voor een gunstige prijs, voor hetgeen wat wordt geleverd en gemonteerd . Kwalitatief echt een hoogstaand product. Levertijd was verrassend snel, ten opzichte van een andere partij Montagepersoneel is erg vriendelijk en behulpzaam, maar vooral vakbekwaam. Het geplaatste werk is perfect afgewerkt, kortom als u nieuwe ramen en kozijnen wil aanschaffen, dan is Denkit zeker een aanrader
Suzanne Graumans
Suzanne Graumans
2024-05-13
Super geholpen in de showroom waarbij met veel geduld werd mee gedacht. Elke vraag werd per mail of telefoon snel en vriendelijk beantwoord. Op de dag van het plaatsen van de nieuwe schuifpui, keukenraam en voordeur stond er een goed op elkaar ingespeeld team klaar. Alles is kundig en netjes afgewerkt met oog voor detail maar vooral ook plezier in hun vak. Wij genieten nog elke dag van het mooie restultaat!
Ilze Schook
Ilze Schook
2024-05-01
Zeer tevreden. Aardige en kundige monteurs, prachtig resultaat en materiaal
Justin Goverde
Justin Goverde
2024-04-30
Topbedrijf met vakkundige en vriendelijke mensen.
Ingrid Van Schijndel
Ingrid Van Schijndel
2024-04-29
Wij zijn zeer tevreden met de manier van omgang tijdens verkoopproces, advies,levertijd en plaatsen van onze nieuwe kozijnen deuren en raambekleding. Fijne communicatie en vriendelijke monteurs en geen vraag was teveel. De oplevering ging keurig en alle puntjes eerst op de i gezet voordat de laatste betaling plaats moest vinden. Wij zijn erg blij met onze keuze deze renovatie door Denkit te laten uitvoeren. Bedankt
Gertrude Hanssen
Gertrude Hanssen
2024-04-03
8 kozijnen laten plaatsen. Plaatsen en afwerking zijn in goed overleg gegaan. Na enkele maanden ontstaat er lekkage. Na indienen van een online formulier was er binnen 24 uur een monteur ter beoordeling. Hierna in overleg het probleem goed opgelost. Dank jullie wel Denkit. Wat ons betreft een dikke pluim voor jullie allemaal zowel de planning als de monteurs.
Peter Bax
Peter Bax
2024-03-19
Denkit heeft ons huis voorzien van GAYKO kozijnen en het gehele proces van showroom tot aan de montage is perfect verlopen. De montagemedewerkers zorgen dat alles tot in de puntjes afgewerkt is. Vanaf nu hebben wij het #mooistehuisvandestraat 😉
Marcel Kok
Marcel Kok
2024-03-07
Een echuifpui en een keukendeur incl kozijn laten plaatsen. Dit is prima gedaan door vakkundige en aardige monteurs. Gelijk in 1x perfect. Ook de planning liep gesmeerd. Hier kunnen andere bedrijven een voorbeeld aan nemen.
Jeroen Buyck
Jeroen Buyck
2024-02-08
14 kunststof kozijnen door Denkit laten plaatsen in ons bedrijfspand. Prima verlopen. Alle afspraken na gekomen en fijne monteurs. Echt een aanrader.

Schrijf je in voor de nieuwsbrief