Veiligheidsslot GAYKOASV

Dicht is dicht, zonder afsluiten – De voordeur veilig en zorgeloos op slot doen met het GAYKOASV veiligheidsslot

Vanaf nu zijn al onze deuren voorzien van een 5-punts automatic slot, dat magnetisch de twee zwenkhaken uitslaat. Op deze manier hoeft de deur nooit meer afgesloten te worden. De deur zit na dicht doen automatisch op zijn SKG** slot dicht. Een veilig gevoel met dit veiligheidsslot.

veiligheidsslot

Dichtgetrokken = veilig gesloten door het veiligheidsslot.

Dat geeft een veilig gevoel, als je weg gaat van huis.

SKG gekeurd

Het slot is SKG gekeurd voor kunststof en SKG voor aluminium. Het veiligheidsslot voldoet aan de eisen van politiekeurmerk veilig wonen.

Soepel openen van buitenaf

Een soepele draaibeweging met de sleutel is al voldoende om de deur van buitenaf te openen.

Gerealiseerde projecten

Meer dan 0 kozijnen geplaatst in de regio.
nieuwbouw

De elegantie van aluminium kozijnen |

aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen | Achtmaal |

voorgevel bazuinlaan

Bazuinlaan | Etten-Leur | |

bazuinlaan Etten-Leur

Bazuinlaan | Etten-Leur |

hoogwaardige isolatienormen

Langdonk | Roosendaal |

Adieu voordeursleutel!

Jezelf buitensluiten zorgt voor veel ergernis. Voortdurend de sleutel zoeken zorgt ook voor veel stress. Daarom kan de voordeur ook per vingerafdruk 1 worden geopend (vingerscanner in combinatie met gemotoriseerde deuropener optioneel)

Een veilige vluchtweg voor het geval dat

De dichtgetrokken voordeur kan van binnenuit worden geopend met behulp van de deurgreep. De voordeur wordt hierdoor een veiligere vluchtweg in noodsituaties.

Goed concept ten aanzien van kinderbeveiliging

Wanneer de deur met de sleutel wordt afgesloten, kan de deurgreep niet meer naar beneden worden gedrukt. Zo kunnen bijv. kleine kinderen niet per ongeluk de straat op lopen. Ook de optioneel verkrijgbare kierstandvergrendeling 2 is een effectieve kinderbeveiliging die van binnenuit zonder sleutel kan worden ontgrendeld en een veilige vluchtweg waarborgt.

5-punts automatische vergrendeling in dichtgetrokken toestand

Wanneer de deur wordt dicht getrokken worden de magneetcontacten in het bovenste en onderste gedeelte van de deur geactiveerd. 3 Deze activeren elk een penschoot 4 en een zwenkhaak 5 die automatisch volledig uitslaan en de voordeur effectief vergrendeld. Het vijfde vergrendelingspunt is de dagschoot 6 ter hoogte van de deurgreep.

Door het bedienen van de deurgreep binnen worden alle 5 vergrendelingspunten ontgrendeld.

Door het naar beneden drukken van de deurgreep worden alle 5 vergrendelingspunten mechanisch ontgrendeld. De penschoten en haken blijven in openingspositie staan. Hierdoor kan de deur van binnenuit gemakkelijk worden geopend.

De deur met de sleutel vergrendelen.

Als laatste zal de deur met de sleutel worden afgesloten d.m.v. de cilinder het zesde vergrendelpunt ,de nachtschoot 7, uitgedraaid. Bovendien wordt de deurgreep binnen geblokkeerd. De deur kan nu ook van binnen niet worden geopend (kinderbeveiliging).

Gebaseerd op 144 individuele klanten beoordelen van

Schrijf je in voor de nieuwsbrief