Dyson eindejaaractie

Op weg naar ons 30-jarig jubileum in 2024!


Om het nieuwe jaar goed te beginnen en ons 30-jarig jubileum in 2024 te vieren, willen wij u helpen bij het maken van een gemakkelijke keuze.

Wanneer u uw offerte vóór 21 december 2023 bij ons goedkeurt,

hebben wij een speciale verrassing voor u!


Bij een opdracht vanaf € 5.000,- bieden wij u een Dyson Pure Hot+Cool luchtreiniger aan ter waarde van € 499,-.

Dit innovatieve apparaat verwarmt, koelt en verfrist uw kamer elektrisch. Of, als u dat liever heeft, ontvangt u een korting van € 250,- op uw offerte.


Bij een opdracht vanaf € 10.000,- ontvangt u zelfs een Dyson V15 Detect stofzuiger ter waarde van € 899,-.

Deze geavanceerde stofzuiger detecteert en verwijdert stof en vuil op een ongeëvenaarde manier. Of u kunt kiezen voor een korting van € 500,- op uw offerte.


Dat geeft stof tot nadenken......


Naast deze geweldige actie kunt u altijd rekenen op een eerlijke en scherpe offerte van ons. Wij tonen u onze calculatie en samen komen we tot een passend aanbod.

Zodra u akkoord gaat, komt ons team ter plaatse om de opdracht in te meten. We bespreken nogmaals alle details, zoals kleur, indeling en vormgeving, zodat u een definitieve opdrachtbevestiging ontvangt.


De montage wordt verzorgd door ons eigen team van 14 vakmensen, bestaande uit zowel eigen medewerkers als ervaren ZZP'ers die exact weten wat er van hen verwacht wordt. Bekijk gerust onze reviews op Google en onze social media kanalen om dit te bevestigen.


Indien u een oudere offerte heeft uit 2022 of daarvoor, neem dan contact met ons op en wij zullen deze opnieuw calculeren. Helaas kunnen wij geen cadeaus aanbieden voor projecten die reeds in opdracht zijn gegeven. Deze actie geldt alleen voor de periode 21 november 2023 tot en met donderdag 21 december 2023.


Maak gebruik van deze geweldige DYSON Eindejaaractie en creëer een comfortabele en stijlvolle omgeving met de hoogwaardige ramen en deuren van Denkit. Blijf niet in de stof zitten en bevestig uw keuze dan geniet u van de voordelen die wij voor u in petto hebben!

Dyson Pure hot
Dyson V15 Detect stofzuiger

De kleine lettertjes...

De actie kan toegepast worden op één opdracht en op één adres.

De actie is enkel voor particuliere opdrachtgevers. (bedrijven zijn hierin uitgesloten)

De actie geld enkel voor opdracht die voor 31 maart daadwerkelijk uitgevoerd kunnen worden.

Na definitief akkoord en aanbetaling zal het cadeau opgehaald kunnen worden, beide dienen voor donderdag 21 december binnen te zijn.

De actietermijn loopt van 21 november tot en met 21 december 2023