Digitale werkbon

Denise-de-kaper-1200x821.jpg

Monteur 2.0

Werken met de digitale werkbon

Efficiënter werken als 1 team.

Wij willen ons teamverband verbeteren door nog efficiënter te werken tussen kantoor personeel en de monteurs op de klus. Dennis Dekker zag dit als een mooie stage opdracht toen Denise de Kaper aanbelde. Denise is studente aan Avans hoge school. Met haar richting bedrijfskunde was dit een passende opdracht waar ze mee aan de slag kon. Samen werken door het volledige team in een digitale wereld. Tijdens de corona periode ook niet meer weg te denken uit onze samenleving.

Na een inventarisatie binnen het Denkit team zijn de monteurs inmiddels over gegaan op de digitale werkbon. Voorheen ging de monteur naar een klus met meerdere losse papieren. Door over te gaan op digitaal werken is de papieren rompslomp verleden tijd. Milieubewust maar vooral ook efficiënter. Het maken van mogelijke fouten wordt ook hiermee verkleind. Alles is direct in beeld. Voor het kantoor personeel is de digitale werkbon een groot voordeel. De administratie wordt automatisch geordend. Papier vrij werken als de nieuwe standaard voor de medewerkers van Denkit ramen en deuren. Geen post-its meer of onduidelijke handgeschreven notities die tussen de stapels verwijden. 1 systeem waar je samen in werkt.
Denise heeft diverse digitale systemen bekeken en een keuze gemaakt voor het systeem wat voor Denkit het beste effect zou hebben. Er is gekozen voor de online werkbon van Crafter. Met dit systeem neemt onze monteur alleen zijn tablet mee. Het kantoor ziet alle gegevens op de juiste plek binnen komen. De online applicatie is voorbedacht simpel opgezet om de monteurs en kantoor personeel het zo makkelijk mogelijk te maken. Gemaakt voor de praktijk, vanuit de praktijk. De Crafter applicatie wordt gebruikt door meer dan 3.500+ monteurs, het bedrijf legt de focus op een prettige lange termijn samenwerking. De Denkit monteurs hebben zich hier aan toe mogen voegen.

Denise heeft intussen haar stage afgerond met een 8 en een werkend programma achter gelaten. Het leuke aan deze stage was dat ze onderzoek heeft gedaan, maar ook de implementatie van het werkbonnen systeem!
Denise de kaper
digitale werkbon crafter

Over ons

Wij nemen graag de tijd voor u met een goed en eerlijk advies. Voor een bezoek aan onze showroom werken wij altijd op afspraak. Bel of mail ons voor het maken van een adviesgesprek met een van onze verkoop adviseurs. Wij zijn open van woensdag t/m zaterdag.

Nieuws