Deuren

Een voordeur is het entree van uw woning, deze moet dan ook bij uw stijl passen en de stijl van de woning versterken. Om een beter beeld te krijgen van de soort voordeuren die wij u aan kunnen bieden nodigen wij u graag uit in onze showroom.

Adeco Deurpanelen

Modern

Deze degelijke Duitse leverancier heeft een zeer mooi programma met voornamelijk moderne voordeur panelen voor kunststof en aluminium deuren. Zeker op het gebied van vleugeloverlappende panelen hebben ze een aantal zeer exclusieve voordeuren met een aantrekkelijke prijsstelling. Deze voordeuren zetten wij in een kunststof profiel met 3 puntssluiting en dievenklauwen en nachtslot. Een goed isoleerende deur, door de dubbele dichting en rubbers met goed hang en sluitwerk. Een prachtige deur en zeer inbraakveilig.

Polytec Deurpanelen

Hollandse leverancier

Onze Hollandse leverancier Polytec maakt Design deuren, moderne deuren, klassieke deuren en nostalgische deuren die voldoen aan het politiekeurmerk veilig wonen. Bekijk ook het project van deze prachtige witte nostalgische voordeur met sierrooster, en lees het verslag hoe deze woning door de samenwerking van Lokale ondernemers uit Zevenbergen tot stand is gekomen. Bekijk de folder van Polytec, Uw huis, Uw deur, Uw stijl.

Frager Deurpanelen

Tijdloos klassiek

Onze leverancier Frager staat voor duurzame, veilige en hoogwaardige voordeuren in pvc en aluminium. Kwaliteit, afwerking en originaliteit zijn hun troeven. Harinck/ Frager biedt een complete aanbod aan voordeuren van tijdloos klassiek tot modern en grensverleggend.

Over ons

Wij nemen graag de tijd voor u met een goed en eerlijk advies. Voor een bezoek aan onze showroom werken wij altijd op afspraak. Bel of mail ons voor het maken van een adviesgesprek met een van onze verkoop adviseurs. Wij zijn open van woensdag t/m zaterdag.

Nieuws