Design Deuren bij Denkit

2361-92__2st_7016_h.jpg

Design Deuren bij Denkit

Authentiek, natuurlijk, rustiek en stijlvol! Deze prachtige design deuren van Polytec zijn nu ook verkrijgbaar bij Denkit. Meer informatie? Kom langs bij ons in de showroom!

Kozijnen

Deuren met een stijlvol of klassiek karakter vindt u bij Denkit ramen en deuren. De nieuwe lijn Hollandse Design Deuren van onze leverancier Polytec is een mooie toevoeging aan ons assortiment. Deuren zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen met houtmotief. Deze lijn Design deuren maakt uw woning echt het mooiste huis van de straat.

U kunt de brochure hier online bekijken!

Stijlvol en veilig

Als het op veiligheid aankomt zijn de Gayko producten één van de beste kozijn leveranciers. Deze kozijn leverancier heeft dan ook een gepatenteerde veiligheidssystemen; GAYKOEPS en GAYKOGVS. Bij Denkit ramen en deuren kunt u de veiligheid van deze kozijnen zelf testen in de inbraakhoek! In combinatie met de nieuwe lijn Design deuren maakt dit uw woning compleet, zowel veilig als stijlvol.

Daarnaast is er een ruime keuze uit deurgrepen, knoppen en verschillende soorten glas voor in en op de deuren. Naast een technisch geperfectioneerde product speelt design ook een grote rol. De ramen en deuren hebben een aantrekkelijk design. Met vakkundig onderhoud kunnen de ramen en deuren een zeer lange tijd mee. Bekijk de verschillende projecten hier.

Design deur hout denkit

Over ons

Wij nemen graag de tijd voor u met een goed en eerlijk advies. Voor een bezoek aan onze showroom werken wij altijd op afspraak. Bel of mail ons voor het maken van een adviesgesprek met een van onze verkoop adviseurs. Wij zijn open van woensdag t/m zaterdag.

Nieuws