Denkit Outdoor!

Uncategorized0

Knikarmscherm4.jpg

Denkit Outdoor!

Wilt u in de zomer extra genieten van het buitenleven? Genieten van een optimaal leef comfort ongeachte het weer, dat kan met de Outdoor serie van Denkit ramen en deuren.

Knikarmscherm

Het product voor wie graag in stijl van koelte geniet. Het Harol BX270 zonnescherm laat zich met zijn ultra compacte kast perfect integreren aan elke gevel. Door de innovatieve constructie met brede muurconsoles kan het scherm op praktisch iedere ondergrond gemonteerd worden. Het gesloten cassettesysteem zorgt ervoor dat het doek volledig beschermd is tegen vuil en extreme weersom-standigheden. De voorlijst beschikt over een subtiel geïntegreerde waterafvoer. Kortom, de compacte BX270 is een topper van formaat.

Alles wat de BX270 onweerstaanbaar maakt:

  • een strak design met een ultracompacte en volledig gesloten kast
  • een geïntegreerde waterafvoer
  • optionele extra’s: volant voor extra schaduw; ledverlichting; zon-, wind- en regenautomaat

Elk zonnescherm is uitgerust met een kwalitatieve in massa gekleurde acryldoek. Dankzij een speciale behandeling is deze extreem schimmel-werend en vuilafstotend. De doeken blijven zo jarenlang stralend. Met de ruime keuze aan kleuren en designs kleed je je woning helemaal aan.

zonwering

Overkapping

Geniet ook in lente en herfst van de zomer. Buiten gewoon genieten met de outdoor oplossingen van Denkit!

Nieuwbouw of renovatie? Klassiek of modern? Onze buitenleven-oplossingen zijn buitengewoon flexibel en perfect aanpasbaar aan uw gezin, bouwstijl en bouwtype. Bovendien voldoen ze moeiteloos aan de steeds strengere eisen op vlak van comfort, veiligheid en energie-efficiëntie

Een druppeltje regen doet daar geen afbreuk aan. Verleng uw zomer! u zit heerlijk in uw tuin, zelfs in de voorzomer kan dit tot in de late uurtjes, heerlijk beschut en warm. Uw leefgenot wordt vergroot door een tweede woonkamer midden in het groen. Door het toepassen van zijwanden kunt u nog langer genieten van “outdoor living“. Denkit is dealer van Pallazzo Veranda en denkt graag met u mee als het gaat om de aanbouw van een veranda.

Een Pallazzo aluminium terrasoverkapping maakt het mogelijk om het gehele jaar optimaal te genieten van het buitenleven. In combinatie met een Pallazzo glazen schuifwand creëert u een all-season buitenverblijf aan uw huis. Of het nu warm, koud, nat of droog is, u ervaart de charmes van ieder seizoen in uw eigen tuin.

De Pallazzo overkappingen en schuifwanden staan bekend vanwege hun betrouwbaarheid en kwaliteit. Een innovatie bij Pallazzo is de XL AVENTA terrasoverkapping met geïntegreerde schuifwand. Dankzij de geïntegreerde schuifwand is er geen (opbouw) bovenrail zichtbaar. De schuifrail is in de goot verwerkt waardoor er een strakke en unieke bouwlijn zonder opbouwrail voor de schuifdeur ontstaat. De XL AVENTA biedt ruimschoots mogelijkheden voor mensen die hun woning willen uitbreiden met een tweede woonkamer midden in het groen.

Meer informatie ontvangen? Maak een afspraak met Martin van Dijk of Rinie Buijs voor een advies/offerte in de showroom of bekijk een project!

Vouwwanden

Deze luxe vouwwanden worden niet enkel meer voor de horeca-gelegenheden gemaakt, maar steeds vaker geplaatst in woningen. Met een tuinkamer van Solarlux geniet u het volledige jaar van uw tuin. Solarlux biedt kwaliteits producten, waar u het volledige jaar van kunt profiteren. Met de SL25 Balkonbeglazing van Solarlux maakt u van het balkon een extra kamer, ideaal voor kleine appartementen. Bekijk alle mogelijkheden hier!

Lamellendaken

Genieten van een optimaal leef comfort ongeachte het weer, dat kan met de lamellendak terrasoverkapping. Nieuw in ons assortiment deze stijlvolle terrasoverkapping met een vlak zonwerend en waterwerend dak, waarmee uw terras een aangename buitenplaats wordt het hele jaar door. Door middel van de eenvoudige bediening, kunt u de lamellen geruisloos kantelen en realiseert u ideale lichtinval en ventilatie in een handomdraai. Ook bij het openen van de lamellen na een regenbui zijn uw meubelen op het terras beschermd. Dit gepatenteerde lamellendak is zo ontwikkeld dat het water wordt afgevoerd via de zijkant.

Het dak bestaat uit geëxtrudeerde aluminium lamellen. Deze lamellen kunnen draaien om zonwering en ventilatie te regelen in functie van de behoeften. De bediening gebeurt eenvoudig met een Somfy handzender. In gesloten toestand is het dak waterwerend. Via geïntegreerde watergeleidingskanalen wordt het water naar de kolommen afgevoerd. Deze waterafvoer werkt ook bij het opendraaien van de lamellen na een regenbui, zodat het meubilair op het terras beschermd blijft.

Bekijk hier een project wat wij hebben gerealiseerd!

Over ons

Wij nemen graag de tijd voor u met een goed en eerlijk advies. Voor een bezoek aan onze showroom werken wij altijd op afspraak. Bel of mail ons voor het maken van een adviesgesprek met een van onze verkoop adviseurs. Wij zijn open van woensdag t/m zaterdag.

Nieuws