Denkit officieel Gayko Dealer

Denkit is officieel Gayko Dealer en kwaliteitsleverancier

Wij mogen ons met trots officieel Gayko dealer noemen. Denkit heeft een extra kwaliteits- leverancier gevonden voor haar Kunststof Kozijnen. Namelijk de Duitse kozijnen fabrikant Gayko. Gayko begon in 1981 met 3 medewerkers en is inmiddels uitgegroeid tot een ontwikkelde kozijnen fabrikant met maar liefst 2.000 medewerkers in dienst en een productieoppervlakte van 14.000 m2. Gayko ramen en deuren zijn veilige, geïsoleerde en onderhoudsvriendelijke kozijnen met een zeer lange levensduur.

Onderhoudsarmen kunststof kozijnen van Gayko

Nooit meer schilderen met kunststof kozijnen, die niet meer van echt te onderscheiden zijn door hun houtpatroon wat garant staat voor een autenthieke uitstraling. De folie lijkt verbluffend echt en is weer en windvast met een hoge kleurechtheid. Deze kozijnen staan garant voor een lange levensduur. Kunststof kozijnen onderhoud je met een zachte doek en reinigingsmiddel, bij zware vervuiling bieden wij een onderhoudskit aan, waarmee je kozijnen weer als nieuw zijn. Bestel onderhoudsset voor kunststof kozijnen. Gayko kozijnen bieden enorme isolatie, geluiden blijven buiten en de warmte blijft binnen.

Gerealiseerde projecten

Meer dan 0 kozijnen geplaatst in de regio.
aluminium kozijnen

Aluminium kozijnen | Achtmaal |

voorgevel bazuinlaan

Bazuinlaan | Etten-Leur | |

bazuinlaan Etten-Leur

Bazuinlaan | Etten-Leur |

hoogwaardige isolatienormen

Langdonk | Roosendaal |

arkelhof

Arkelhof Zevenbergen |

De voordelen van Gayko kozijnen op een rijtje

Dit zorgt voor een win win situatie door ook nog te besparen op uw energiekosten. Voorbij razend verkeer, joelende kinderen, stampende machines, pratende buurtbewoners met geluidswerende kozijnen van Gayko keert de rust terug in uw woning. De geluidsisolatiewaarde van Gayko kozijnen in comfortversie is al 32dB. Wij adviseren u graag bij de keuze van de juiste vorm van isolatie voor uw woning. Gayko kozijnen zijn leverbaar in 5 geluidisolatieklassen. Gayko staat voor veiligheid, ze staan garant voor alles omvattende bescherming tegen geweld van buitenaf. Voordelen van Gayko kozijnen op een rijtje:

Duurzaam

Veilig

Energiezuinig

Isolerend

Onderhoudsvriendelijk

Ervaar veiligeid, ervaar duurzaamheid, ervaar nooit meer schilderen, ervaar besparing en ervaar de rust. Vraag onze verkoopafdeling naar meer informatie over Gayko kozijnen. Martin, Ben en Dennis zijn gecertificeerd Gayko dealer en worden hiervoor permanent bijgeschoold, zodat u een deskundig advies ontvangt.

Gayko heeft een uitgebreid kozijnenprogramma

Gaykovision V70: Betrouwbare kwaliteit voor moderne mensen

Gaykovision nl 104: Eigentijds en stijlvol design

Gayko royal NL: ramen en deuren met de perfecte houtlook

Gaykolife NL116: verlaag uw stookkosten

Gayko Cube: veiligste kozijn van Nederland

Gebaseerd op 144 individuele klanten beoordelen van

Schrijf je in voor de nieuwsbrief