De Wijsterd Oosterhout

Onze Gayko kozijnen conculega De Wijsterd uit Oosterhout is 2018 helaas failliet verklaard. Helaas vinden wij, omdat zij een gerespecteerde collega waren, die net als ons kwaliteit en service hoog
wilden houden.

De Wijsterd Oosterhout: Denkit ramen en deuren B.V. Zevenbergen

Onze Gayko kozijnen conculega De Wijsterd uit Oosterhout is 2018 helaas failliet verklaard. Helaas vinden wij, omdat zij een zeer gerespecteerde collega waren, die net als ons kwaliteit en service hoog wilden houden. Door de goede verstandshouding kunnen wij van advies voorzien!

Mocht U toch interesse hebben in Gayko kozijnen of aluminium ramen helpen wij U graag verder. Met 25 jaar ervaring kunnen wij U goed adviseren. Onze showroom is 6 dagen in de week open, en met een team van 10 monteurs kunnen we snel schakelen indien uw wensen ook uitgevoerd dienen te worden.

Kom langs in de showroom en/of maak een afspraak per mail of tel. In onze showroom staan dezelfde producten van Gayko als in de voormalige showroom van De Wijsterd uit Oosterhout.

Daarnaast hebben wij al veel tevreden klanten geholpen uit Oosterhout. Benieuwd hoe we uw woning het mooiste huis van de straat kunnen maken? Neem een kijkje in onze projecten.

Denkit Service en ondehoud

Over ons

Wij nemen graag de tijd voor u met een goed en eerlijk advies. Voor een bezoek aan onze showroom werken wij altijd op afspraak. Bel of mail ons voor het maken van een adviesgesprek met een van onze verkoop adviseurs. Wij zijn open van woensdag t/m zaterdag.

Nieuws