Vragen?

Neem contact

met ons op.

Denkit ramen en deuren b.v.

Koekoeksedijk 32

4761PJ Zevenbergen


KvK 20101890

BTW NL 818 171 650 B01

IBAN NL61 INGB 0674578147

Mail ons op:

info@denkit.nl

Meest gestelde vragen

Mag ik ook 1 raam bestellen?

Natuurlijk zijn wij ook blij met een kleine opdracht, maar vaak dienen kozijnen geplaatst te worden door 2 of 3 monteurs. Bij de plaatsing ben je al snel een dag bezig, aangezien al het gereedschap nodig is van demontage tot afwerking. Het is daarom gunstiger voor de montagekosten om minimaal 2 kozijnen gelijk te plaatsen, maar is het anders, dan zijn we alsnog blij met je aanvraag/opdracht


Komen jullie zelf de maten meten?

Ja, uiteindelijk natuurlijk wel, de maatvoering is onze verantwoordelijkheid. In de offerte fase gaat het echter allemaal wat sneller als U zelf wat maatvoering en foto’s aanlevert. Wij kunnen hiermee een prima inschatting maken van de kozijnen en de montagekosten. Zodra U ons het vertrouwen heeft gegeven, komen wij alles nameten, evt. kleuren definitief maken en de uitvoering bespreken. Hierna volgt de definitieve opdracht en de aanbetaling.


Waarom dien ik een deel vooraf te betalen?

Wij vragen een aanbetaling van 50% voor opdracht onder de € 10.000,- en vanaf € 10.000,- een aanbetaling van 25% en een 50% betaling bij levering/start montage. Dit vragen wij omdat we voor U maatwerk producten bestellen én deze producten ook een paar weken van te voren al op voorraad nemen.


Hebben jullie een bepaald werkgebied?

Wij werken vooral in de regio West-Brabant, regio Hoekse Waard en regio Drechtsteden. Maar voor mooie projecten kunnen we misschien wel een uitzondering maken.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief