Bescherm de insecten

Bescherm-de-insecten-1200x572.jpg

Bescherm de insecten!

Onze dealer Unilux maakt zich sterk voor behoud van de insecten, buiten in de natuur.

(Bron Unilux)

Het gaat slecht met de insectenpopulatie in Nederland. De focus voor de uitingen van Unilux zal in 2020 daarom liggen op het terugdringen van de insectensterfte. Als marktleider in insectenwering hebben ze een product in handen dat een wezenlijk steentje bij kan dragen aan het behoud van insecten; met horren blijven insecten buiten, daar waar ze goed werk verrichten.

Het moet jou ook zijn opgevallen dat er lang niet meer zoveel insectenlijkjes op de vooruit van de auto blijven kleven na een lange autorit? Dat er ook veel minder mussen in en uit de haag vliegen, minder kikkers in de sloot? De cijfers liegen er niet om, maar liefst 75% van de insecten hebben we in 25 jaar uitgeroeid in Nederland.

En ons gedrag is de belangrijkste veroorzaker! Kijk naar het gebruik van spuitbussen en verdelgingsmiddelen door de mens en jaren lange gebruik van zowel chemische als biologische bestrijdingsmiddelen in de landbouw. Check jouw keukenkastje maar eens! Het gevolg van de dramatische insectensterfte heeft tot gevolg dat vogels in de tuin geen insecten meer op de menukaart hebben staan en zij hun werk dus niet meer doen. De gewassen worden dan niet meer bestuift, de voortplanting valt weg. De hele ecologische kringloop valt stil en de eigen voedselbron is dan weggehaald. Met alle ellende voor onze gezondheid tot gevolg.

Bescherm de insecten door ze buiten te houden. Bekijk de mogelijkheden van een Unilux hor.

Klik hier voor al onze producten van Unilux producten

 

ACTIE: Bestel online en ontvang 15% doe het zelf korting

Unilux hor
Plissefit unilux
Super+ Unilux
Inklemhor unilux

Over ons

Wij nemen graag de tijd voor u met een goed en eerlijk advies. Voor een bezoek aan onze showroom werken wij altijd op afspraak. Bel of mail ons voor het maken van een adviesgesprek met een van onze verkoop adviseurs. Wij zijn open van woensdag t/m zaterdag.

Nieuws