Over ons

We laten de klanten ons beoordelen!

Wie kan er beter uitleggen hoe wij werken, dan een klant waar we vorige week nog naar volle tevredenheid nieuwe kunststof ramen hebben geplaatst. Onze klanten zijn altijd erg tevreden over de service en kwaliteit die Denkit ramen en deuren levert!

Dennis Dekker

Dennis Dekker

DIRECTEUR


Onze klanten zijn altijd erg tevreden, sinds kort vraag ik ze dit ook op onze website te delen via een reviewmeter. Deze revieuwmeter wordt door allebedrijvenin gehost. En wat een succes, met 34 reviews en een dikke 8 hebben we in 2013 het hoogste cijfer gekregen in onze branche en regio van in totaal 30.000 ingeschreven bedrijven. In 2014 zijn we wederom uitgekozen tot winnaar en behaalde we zelfs een 8,8 op onze review meter. Ook 2015-2016-2017-2018 en 2019 heeft ons weer een award opgeleverd. Onze medewerkers staan elke dag op om het mooiste huis van de straat te realiseren. Ik ben trots op ons team en deze prestatie!

Rinie Buijs

Rinie Buijs

VERKOOPADVISEUR


Kom is een kijkje nemen bij ons in de showroom. Kwaliteit is in ons vakgebied van papier niet te vergelijken.  Kom kijken en voel het verschil in kwaliteit. Voor elk budget hebben we een oplossing.

Martin van Dijk Denkit

Martin van Dijk

VERKOOPADVISEUR


Uw wens is ons werk! Wilt u onze producten zien en voelen, kom dan langs in onze showroom. Zo weet u wat u koopt. Ook op zaterdag zijn we er voor u! Neem alvast een kijkje op de projecten pagina en laat u inspireren.

Andy Verkooijen

Andy Verkooijen

TECHNISCH ADVISEUR


Er zijn zo veel verschillende kozijnen. Niet elk profiel past bij de woning. Daarom kijken wij naar het totaal plaatje. Het zijn deze kleine details, die zorgen voor het mooiste huis van de straat.

Minke Ooijen Bevelander

Minke Ooijen – Bevelander

OFFICE MANAGER


Wel eens gehoord van het nationaal Warmtefonds? Om uw woning energiezuinig te maken is een investering nodig. Als u uw spaargeld liever op een andere manier inzet, of u onvoldoende spaargeld heeft, dan kunt u de Energie bespaarlening gebruiken.

Jasper van Alphen

Jasper van Alphen

MONTAGE COÖRDINATOR


Ook voor nastelwerk en onderhoud aan de door ons geplaatste kozijnen kunt u met ons contact op nemen. Op onze website hebben we een mooie service tool staan. Vul uw gegevens in, dan neem ik snel contact met u op.

Yvonne de Groot

Yvonne de Groot

ADMINISTRATIE


Ook wij zijn te vinden op social media. Like ons op facebook, volg onze sfeerborden op Pinterest en blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes!

Henri Schreuders

Henri Schreuders

UITVOERDER


Nooit meer last van gordijnen die voor je naar binnendraaiende ramen zitten. De oplossing is KeJe, deze werken makkelijk en zijn eenvoudig te monteren.

Ron Kreugel

Ron Kreugel

HOOFDMONTEUR


Naast de standaard vensterbank in creme en wit hebben we ook nog een 3-tal Stonelook vensterbanken. (Hardsteen, Travertin, Composiet) Voor een paar tientjes per meter meer, heb je dan toch net een sjieker eindresultaat.

Marcel Beljaars

HOOFDMONTEUR


Wij kunnen ook direct uw waterslagen vervangen. Hiervan zijn vaak de voegen kapot, er zit verf op of ze hebben een ouderwetse kleur.Met nieuwe prefab waterslagen, hardstenen dorpels of granito dorpels wordt een nog mooier eindresultaat gemaakt, benieuwd? Kijk naar onze projecten!

Erwin Verkooijen

Erwin Verkooijen

MONTEUR


Wij zijn voorraad leverancier van Keralit gevelpanelen en boeiboorden. Hierdoor kunnen wij deze voor de scherpste prijzen van Zuid-West Nederland leveren.

Richard

Richard

MONTEUR


Nieuw kozijn nodig voor de schuur of uitbouw. We hebben diverse kozijnen op voorraad. Bekijk onze marktplaats pagina eens.

Xavi de Vogt

MONTEUR


Niet alleen het monteren van uw nieuwe kozijnen gaat secuur. Wij laten het werk altijd netjes achter. Dat is voor ons een kleine moeite, maar voor u enorm waardevol.

OORSPRONG VAN DENKIT

Ramen & Deuren


Lees meer over Denkit

Waar het allemaal begon

Denkit vanaf 1994


Denkit is de afkorting van Dennis en Kittie, kinderen van Ben en Jose Dekker, waarvoor op 11-11-1994 een eenmanszaak gestart is met de verkoop/montage van Umans ramen, waar Ben Dekker vertegenwoordiger voor was. De ramen werden vanuit Bosschenhoofd door Ben en Dennis op zaterdag gemonteerd.

Meer lezen over Denkit

Klanten Awards

We laten de klanten ons beoordelen!


Ieder jaar kiezen bezoekers van Allebedrijvenin de beste bedrijven uit 78 regio’s. Op deze manier zorgen we ervoor dat u makkelijk een keuze kunt maken uit de bedrijven op onze website. Want als u ergens iets koopt, wilt u dat toch bij de beste doen?

Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image
Aspect image

Heeft u vragen?

Wij helpen en adviseren u graag!


Service & Kwaliteit

Service en kwaliteit staan bij Denkit voorop. Kom langs bij ons in de showroom en laat u adviseren door ons verkoop team.

Afspraak maken

Ons verkoop en advies team staat voor u klaar. Wij zijn er voor u wanneer u ons nodig hebt. Neem contact met ons op voor een raadpleging, schatting of eventuele vraag over uw project of ons werk.

Professioneel & persoonlijk

U kunt altijd op Denkit ramen en deuren rekenen. Ons team van professionals helpt u om uw droomhuis realiteit te laten worden. Denkit, denkt met u mee!

Over ons

Wij nemen graag de tijd voor u met een goed en eerlijk advies. Voor een bezoek aan onze showroom werken wij altijd op afspraak. Bel of mail ons voor het maken van een adviesgesprek met een van onze verkoop adviseurs. Wij zijn open van woensdag t/m zaterdag.

Nieuws