Content top

U bevindt zich hier: Home / Over Denkit / Waarom Denkit

Waarom Denkit

Denkit ramen en deuren B.V. is een familiebedrijf, opgericht op 11-11-1994 door Ben en José Dekker en is in 2003 overgenomen door Dennis Dekker.

We werken met een jong, flexibel en vakkundig team van 6 ervaren monteurs in vaste dienst, 5 personen in de verkoop, planning of administratie en 3 partime krachten.

Denkit ramen en deuren B.V. heeft altijd de professionele markt, als de particuliere markt bediend. Wij zijn groot genoeg voor het aannemen van een project wat een grote aannemer aan kan, maar voelen ons zeker niet te groot voor een reparatie bij een particulier. De meeste tijd zijn we bezig met het renoveren van woningen en bedrijfspanden, maar ook het leveren van ramen, deuren en alle gevelproducten aan aannemers en ZZP-ers is een dagelijkse bezigheid. 

Prijs is belangrijk, die moet altijd eerlijk en concurrerend zijn, maar kwaliteit en service vinden we vele malen belangrijker, alleen dan hou je het zo lang vol in deze markt. Klanten kopen producten die 30 jaar lang mee moeten gaan, maar als het bedrijf waarbij je koopt nog maar 2 jaar bezig is of van ver weg komt, wie garandeert die service op lange termijn. Als je dan problemen hebt, weet je pas wat je aan je leverancier hebt.

Na meer dan 20 jaar mogen wij zeggen dat u bij ons goed zit!

Maak een afspraak met een adviseur 

 

Komo keurmerk

Politie keurmerk Veilig wonen 

Best of 2013/2014 en 2015 allebedrijvenin Roosendaal

 

 

 

Content bottom