Content top

U bevindt zich hier: Home / Over Denkit / Tip van de monteur en verkoop

 

 

Tip van Rinie

Wij zijn voorraad leverancier van Keralit gevelpanelen en boeiboorden. Hierdoor kunnen wij deze voor de scherpste prijzen van Zuid-West Nederland leveren.

Bekijk ons product en vraag een kleurmonster aan.

 

Tip van Rik

Met het Denkit wonderdoekje in combinatie met reinigingsmiddel krijg je alles van je kunststof ramen af. Verkoopprijs 1x spuitbus met 3x doekje € 50,00 incl BTW, meer weten over dit product, lees snel verder.

Vraag dit wonder aan.

 

Tip van Ron

Naast de standaard vensterbank in creme en wit hebben we ook nog een 3-tal Stonelook vensterbanken. (Hardsteen, Travertin, Composiet) Voor een paar tientjes per meter meer, heb je dan toch net een sjieker eindresultaat.

Vraag mijn collega's naar de mogelijkheden 

 

Tip van Erwin

We zijn hier bij Denkit allemaal in vaste dienst. Klussen worden niet uitbesteed voor een uitgemolken prijs. Ik krijg de tijd om het werk goed te doen en netjes af te werken. Dit is prettig werken en U bent er beter mee.

 

Tip van Marcel 

Wij kunnen ook direct uw waterslagen vervangen. Hiervan zijn vaak de voegen kapot, er zit verf op of ze hebben een ouderwetse kleur.
Met nieuwe prefab waterslagen, hardstenen dorpels of granito dorpels wordt een nog mooier eindresultaat gemaakt, kijk naar dit resultaat.

Vraag mijn collega verkoop naar de mogelijkheden 

 

Tip van Jan

U ziet het steeds meer, Glas in lood. U kiest motief en kleuren en ik stel het voor u samen. Wanneer het resultaat naar wens is, laten wij het Glas in Lood tussen dubbelglas plaatsen, waarna we het voor u monteren.

Meer weten over glas in lood

 

 

Tip van Adrie

Kwaliteit is op papier niet te vergelijken. Kom eens kijken naar onze ramen en deuren en voel wat kwaliteit is. Wij weten waar we over praten en geven u een eerlijk advies.

Bel mij voor een afspraak

Tip van Jasper

Bel ons zeker ook voor nastelwerk en onderhoud aan 'vreemde' kozijnen. Wij laten u niet een maand wachten tot er eens iemand in de buurt is. Deze week opnemen is volgende week oplossen, dat is toch een nette service die ik u kan aanbieden.

Kijk voor meer info bij Service en Onderhoud

 

 

 

Tip van Martin

Nooit meer last van gordijnen die voor je naar binnendraaiende ramen zitten. De oplossing is KeJe, deze werken makkelijk en zijn eenvoudig te monteren.

Meer weten over KeJe raamdecoratie

 

 

Content bottom