Content top

U bevindt zich hier: Home / Over Denkit / De klant vertelt

We laten de klanten ons beoordelen!

Wie kan er beter uitleggen hoe wij werken, dan een klant waar we vorige week nog naar volle tevredenheid nieuwe kunststof ramen hebben geplaatst.


Onze klanten zijn altijd erg tevreden, sinds kort vraag ik ze dit ook op onze website te delen via een reviewmeter. Deze revieuwmeter wordt door allebedrijvenin gehost. En  wat een succes, met 34 reviews en een dikke 8 hebben we in 2013 het hoogste cijfer gekregen in onze branche en regio van in totaal 30.000 ingeschreven bedrijven.

In 2014 zijn we wederom uitgekozen tot winnaar en behaalde we zelfs een 8,8 op onze review meter.

Ook 2015 heeft ons weer een award opgeleverd, een dikke 8 hebben wij als team behaald.

Ik ben trots op ons team en deze prestatie!

 

Help ons aan nieuwe klanten, beoordeel ons op deze reviewmeter,
maak het persoonlijk. U helpt met uw ervaring nieuwe klanten met hun keuze en ons met het vinden van die nieuwe klanten. Iedereen gun je toch kwaliteit!

 

Dank je wel,

Dennis Dekker
Directeur Denkit ramen en deuren B.V. 

 

Een aantal reacties:

"Zeer goede ervaringen met Denkit,Gisteren en vandaag kozijnen & openslaande deuren keurig door vakbekwaam personeel geplaatst en alles schoon achtergelaten.Ook de planning en communicatie zeer goed. Dus iedereen bij denkit Bedankt voor de goede servic."

" Prijstechnisch gezien scoren zij, na vergelijking van 3 offertes, het beste en zij leveren prima kwaliteit."

" Professioneel, empatisch en informeel: ik geef jullie naam door aan iedereen die ons complimenteert over de schuifpui. Bedankt!"

 

 

 

Content bottom