Content top

U bevindt zich hier: Home / Activiteiten / Bouw Groothandel

Behaal je keralit certificering

Test nu je keralit kennis met de video trainingen van Joep van Deudekom. Op luchtige wijze snijdt hij in op de belangrijkste thema's van Keralit. Test je kennis en behaal je keralit certificaat. 

Via deze link ontvang je vijf trainingsvideo’s en het examen waarmee je snel en eenvoudig het Keralit-certificaat kunt behalen. Bekijk eerst de video, lees de  leerstof en maak vervolgens de oefenvragen. Daarmee ben je voldoende voorbereid om het examen succesvol af te ronde

-------------------------------------------------------------------

Groothandel voor de bouw

Met onze kennis van het materiaal, de geleverde kwaliteit en de scherpe prijzen waarmee we dit al tientallen jaren aanbieden zijn wij de perfecte partner voor de levering van uw gevelproducten.

Laat ons vrijblijvend eens rekenen aan uw nieuwe project. Bij kleinschalige projecten kunnen we u absoluut een scherpe prijs aanbieden. Bij grootschalige projecten is het fijn zaken doen met ons, aangezien wij nog flexibel zijn door ons compacte team. De foutenmarge is zo vele malen kleiner.

Eerlijke prijs met een goede samenwerking, wij geven advies, tonen de producten uit onze showroom, meten de kozijnen in en leveren de kozijnen. Wij zijn zelfs bereid mee te helpen in de montage. Test onze scherpe prijzen

Groothandel Kunststof kozijnen

Duitse kwaliteit van onze standaard Rehau/HBI/Gayko kozijnen

  •     Leverancier met korte levertijd
  •     Leverancier met 40 standaard kleur mogelijkheden.
  •     Leverancier met goedkoop alternatief in K-Vision profiel.

Meer informatie over kunststof ramen

Meer informatie over aluminium ramen

Meer informatie over houten ramen

Groothandel Keralit gevelbekleding

Wij zijn voorraad leverancier van Keralit gevelpanelen en boeiboorden. Hierdoor kunnen wij deze voor de scherpste prijzen van Zuid-West Nederland leveren.

Denkit heeft een grote voorraad gevel-
en boeiboordpanelen met toebehoren in
standaard kleuren:

Wit RAL 9016,
Creme RAL 9001,
Donker groen RAL 6009,
Staal blauw RAL 5011 en
Antraciet RAL 7016.

Bij ons goedkoop en op voorraad

 

Behaal je keralit certificering

Test nu je keralit kennis met de video trainingen van Joep van Deudekom. Op luchtige wijze snijdt hij in op de belangrijkste thema's van Keralit. Test je kennis en behaal je keralit certificaat. 

Via deze link ontvang je vijf trainingsvideo’s en het examen waarmee je snel en eenvoudig het Keralit-certificaat kunt behalen. Bekijk eerst de video, lees de  leerstof en maak vervolgens de oefenvragen. Daarmee ben je voldoende voorbereid om het examen succesvol af te ronden.

 Keralit aktie Denkit ramen en deuren bv.

 

Content bottom